Ученици от ПГО“Станка Николица Спасо-Еленина“ получиха подаръци от Областния управител

С подаръци Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен посети днес ПГО“Станка Николица Спасо-Еленина“-Разград. Придружаваха го заместник областният управител Евгени Драганов и началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков.

Подаръците са част от дарението, предоставено от Държавната агенция за координация и сътрудничество към Президента на Република Турция.

YouTube

Анцузи, с които да се подготвят за още по-големи спортни успехи от досега постигнатите, получиха 5 момичета от училищния отбор по тенис на маса. А за часовете по физкултура на училището бяха предоставени 5 футболни топки, 5 баскетболни топки и 5 федербала.

Г-н Хюсмен поздрави директора на училището Красимира Петкова за успешния прием тази година и за подобряването на материалната база в учебното заведение. Призова учениците да полагат още повече старание в учението и се ангажира в края на учебната година да предостави на отличници от училището таблети.

Припомняме, че разпределянето на дарението на Държавната агенция за координация и сътрудничество към президента на Република Турция за образователната и социалната сфера в Област Разград започна в първия учебен ден в присъствието на представители на дарителите и на Посланика на Република Турция в България Хасан Улусой. Ученици от 15 училища и един спортен клуб вече получиха различни части от дарението.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе