Клуб “Емпатия” към МКБППМН-Кубрат в подкрепа на европейския ден на спорта в училище

„С ЛЮБОВ И ОТГОВОРНОСТ ЗА СПОРТА, ДА СПОРТУВАМЕ ЗАЕДНО“, под това мото се обединиха тази седмица от спортната секция на Клуб „Емпатия”-Кубрат в подкрепа на европейския ден на спорта в училище -28.09.2018 година и с призив послание се обърнаха към всички свои връстници от района за активно участие и отбелязване на спортния празник. С призив-послание, станала запазен марка на децата от клуб “Епатия” хандбалистите призоваха…

„ДА СПОРТУВАМЕ ЗАЕДНО-СПОРТЪТ Е ЗДРАВЕ, СПОРТЪТ Е САМОЧУВСТВИЕ, СПОРТЪТ Е ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ, СПОРТЪТ Е ДОБРА ПРЕВЕНЦИЯ!”

YouTube

Спортът е една от дейностите, на които клубът отредява подобаващо място. За ползите от спорта разказва Миро, капитан на отбора по спорт в клуба.

„АЗ СЪМ МИРО. Ученик съм в пети клас.  ЗАНИМАВАМ СЕ РЕДОВНО И ПРОФЕСИОНАЛНО СЪС СПОРТ- ХАНДБАЛИСТ СЪМ. Това е  играта на моя роден град. СПОРТА МИ ДАВА МНОГО! Прави ме отговорен и дисциплиниран. Прекарвам приятни моменти с приятели и се забавлявам. Развивам се професионално и изграждам спортна култура – оформям се като състезател в една честно конкурентна среда.  Турнирите са най-чакани, там има всичко-адреналин, емоции, успех, неуспех, медали, купи…има отборна игра, която учи на екипност и приятелство.  В Клуб „Емпатия” съм лицето на спортната кампания от години…успях да помогна на много деца да се запишат, успях да доведа много деца, като нови членове на клуба и най-съм радостен , че всички заедно помогнахме на деца, които бяха загубили правилната посока да се занимават с нещо полезно и сигурно. Благодаря на Клуб „Емпатия”, че популяризира спорта сред децата и призовавам всички деца да намерят подходящия спорт за себе си, защото спортът дава и учи на много неща!”

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе