Дневен хороскоп за 26 септември

© Pixabay.com

Овен

Вие сте неудържими и избухливи, затова вместо желаното може да ви отпратят. Възползвайте се от доброто старо правило – преди да кажете нещо рязко, пребройте до десет.

YouTube

Успехът ви съпътства, тъй като правите всичко както трябва и с ентусиазъм. Възможно е да ви очаква наследство по женска линия.

Телец

Значително се подобряват жизненият потенциал и емоционалното състояние благодарение на романтична среща с любимия човек. Препоръчва ви се дипломатичност и великодушие за укрепването на семейния комфорт.

Благоприятен ден за Телците, занимаващи се с преподавателска дейност, учение или възпитание.

Възможно е придобиване на загубеното. Телците може да намерят загубени ценни вещи.

Близнаци

В личния ви живот се предвижда неочаквано приятно събитие. Не е изключено да успеете да заобиколите острите ъгли на любовния проблем. Научете се да признавате своите грешки.

Можете да направите кариера в изкуството и в организирането на развлечения, ресторанти и хотели.

Не ви се препоръчва да получавате печалба от парите.

Рак

В любовните си отношения може да се сблъскате с различни изненади и може да се объркате. Не забравяйте, че в критични ситуации вие можете отново да се концентрирате и да действате активно.

Днес при всяка ситуация не разчитайте на помощ отстрани. Успехът зависи само от вас самите.

Може да осъществите смелите решения, но те няма да донесат очаквания резултат.

Лъв

Звездите ви предупреждават да се пазите от съмнителни познанства и дейности, свързани с риск за здравето. Най-вероятно вашите предчувствия за съдбата на близките ви хора няма да са напразни.

Липсата на ясна и понятна идея може да всели у вас известна разсеяност и неувереност в постъпките ви.

Вероятен е неблагоприятен за вас изход от съдебните дела.

Дева

Възможно е някой да се опита да ви причини неприятности. Разногласията в семейството може да бъдат резултат от минали грешки и преднамерено отрицателни постъпки.

Възможно е известно придвижване по служебната стълбица, но в каква посока – нагоре или надолу, това няма да зависи от вас.

Не забравяйте, че целта не оправдава всички средства.

Везни

Днес ви се налага да направите поредния избор – максимална реализация на творческите и професионални способности или активна почивка в компанията на весели приятели.

Главното е да не нарушавате установената хармония в отношенията с любимия човек.

Тези Везни, които в пълна степен са проявили своята фантазия, творческа активност, смело са се впускали в авантюри и най-рисковани проекти, днес могат да постигнат най-честолюбивите си замисли и цели.

Скорпион

Интуицията и способността ви да предвиждате събитията няма да излъжат добрите очаквания на представителите на този знак. Изостреният инстинкт за самосъхранение поражда егоизъм и високомерие при изясняването на отношенията с околните.

Старайте се да държите инициативата в собствените си ръце.

Отнесете се критично към себе си. Не изкривявайте истината под какъвто и да е предлог.

Стрелец

Възможни са унилост и чувство за самота. На мнозина може да се стори, че са забравили за тях. Избягвайте новите познанства, струпванията на хора, тъмнината и не посещавайте обществени места.

Планираните делови и лични срещи може да не донесат удовлетворение.

Бизнесмените трябва да се примирят с факта, че в течение на няколко дни дейността не помръдва от мъртвата точка.

Козирог

Не се изолирайте, общувайте повече. Вашите усещания може да бъдат и лъжливи. У вас може да възникне съмнение в правилността на възгледите на околните.

Денят е неблагоприятен за делови контакти и такива с обществените организации и правителствените учреждения.

Не е изключено да се наложи да окажете помощ на приятели и роднини.

Водолей

Настъпва прекрасно време за размисли относно прехода към нов етап в живота ви, възстановяването и укрепването на старите връзки или оказването на помощ на близките.

Възможни са недоразумения, възникнали поради прибързани обещания.

Вероятни са поддръжка и разбиране от страна на колегите, началството и партньорите в бизнеса. При нужда не се стеснявайте да правите заеми.

Риби

Възникналото объркване на чувствата е способно да навреди на вашата репутация и да усложни отношенията ви с близките. За да се ориентирате по-добре в чувствата си, може да решите да прекарате този ден вън от дома, но това няма да ви отърве от назряващите проблеми.

Днес е по-добре да се занимавате само с обичайната за вас работа. При бизнесмените са възможни проверки.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе