Областният управител поздрави Дома за стари хора в Разград с Международния ден на възрастните хора

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен и заместник областният управител Евгени Драганов бяха гости на тържество, организирано от колектива на Дома за стари хора в Разград по случай Международния ден на възрастните хора в ресторант „Лес“.

YouTube

Г-н Хюсмен поздрави потребителите на социалната услуга с празника. Заяви пред тях, че той, както и останалите представители на институциите, са при възрастните хора на празника им, за да поклонят пред белите им коси за това, което направиха за България благодарение на усилията, труда и всеотдайността си. „Наше задължение, но и удоволствие е да направим всичко възможно и всичко, което е по силите на държавата, за да е животът на възрастните хора по-добър и по-спокоен“ – каза г-н Хюсмен. Той пожела дълголетие и здраве на потребителите на социалната услуга.

Областният управител поздрави и екипа на дома, ръководен от директора Леман Тюлеоглуева, за старанието, с което служителите обгрижват възрастните хора. Подаръкът на Областния управител за дома е компютърна конфигурация.

На тържеството присъстваха още: кметът на Разград д-р Валентин Василев, заместник-кметът Ердинч Хасанов, директорът на РД“Социално подпомагане“ Татяна Костова, представители на социални услуги и организации, на РБ“Проф. Димитър Ненов“, БЧК и други.
Музикални поздрави към възрастните хора отправиха: Мария Божидарова и Татяна Славова от класа по поп пеене на Свилена Дечева от Центъра за работа с деца, изпълнители от Дневен център за възрастни хора с увреждания „Подай ръка“, НЧ„Самообразование 1894“-Побит камък, Капански ансамбъл-Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе