Седмичен хороскоп за 1 – 7 октомври

Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред е седмица на изненадите. Преди всичко те ще бъдат материални и ще понапълнят гардероба ви, ще създадат по-добър комфорт в дома ви или други приятни емоции. Неочаквани жестове на внимание ще получите от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През седмицата ще имате емоционални срещи и събирания. Ако ви предстои посещение в различни институци, то определено ще имате успех или ще постигнете важни за вас резултати. Седмицата вещае парични постъпления в личния ви или семеен бюджет. Любовта също ще бъде щедра откъм преживявания, които ще ви даде през тази седмица. Новите познанства ще са не само интересни, изпълнени със силни чувства, но и ще имате усещане за някаква кармичност с новия си партньор. Мъж, който живее в друго населено място ще привлече вниманието ви със събития, които ще се случат в живота му или с разговори, които ще има с вас. Мъжете над 35 годишна възраст да се пазят от кражба или чуждо любопитство.

YouTube

Телец

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще изпитате затруднение при разрешавнаето на свои лични или професионални неприятности. Причината за това ще бъде в собственото ви емоционално и психическо състояние. Невъзможността ви да се преборите с някои негативни настроения или сантиментални чувства също ще бъде пречка за намиране на разумни решения. Тази седмица, като че ли ще сте склонни да се фокусирате повече върху неща извън дома ви, отколкото обратното. С това сякаш ще искате да избягвате от ежедневните си грижи и задължения и да потърсите нови емоции на нови места. Почти при всички обаче ще виси един важен проблем свързан с жилището или дома, които притежавате. Дали тази седмица ще намерите кураж за неговото разрешение или ще го оставите за по-подходящо време в бъдеще, ще зависи изцяло от вас. Ако имате планове свързани с млад мъж, тяхната реализация ще е проблематична или напълно невъзможна за тази седмица. Конфликтите в дома ви ще са предимно с жена от кръга ви роднини или заради нея. Остротата на езика ви, склонността ви да говорите прибързано, тази седмица ще е причина за възникването на неприятна ситуация или раздяла. Младите мъже Телец ще трябва окончателно да се откажат от една своя идея или план.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази бъдете предпазливи и подозрителни в документи или информация, която ще получите от хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец. Заблудата или манипулацията могат да бъдат умишлени или провокирани от действията на съвсем други хора. Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания с приятели или за да се срещнете с тях в друго населено място. Добро развитие ще имат ваши финансови интереси с хора от близо и далеч. Мнозина ще направят инвестиция свързана с предстоящо по-далечно пътуване. През седмицата ще направите разход свързан с дъщеря, внучка или друга млада жена. Ще се тревожите покрай по-големите отговорности, които ще имате в работата си. Тревогите ще са вътре във вас и ще са свързани с правилното и навременното изпълнение на професионалните ви задължения или бизнес споразумения. Младите жени Близнаци ще имат разходи и важни ангажименти свързани с бременност, бъдещо майчинство или с дете.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще възникне притеснение относно пътуване, което вие или ваш близък човек предстои да предприеме. Като цяло няма негативни влияния, които да предполагат евентуални проблеми свързани с пътуване. Вероятно вие ще придадете по-голямо значение на собствената си интуиция или вътрешни страхове. През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с по-сериозен здравословен проблем на човек, който живее извън вашето населено място. През тази седмица ще отделите по-специално внимание на приятел, който ще има личен празник или ще преживее специално събитие. И в двата случая ще направите малък подарък или ще купите цветя за да отбележите това събитие. Някои от интересните събития през тези седем дни ще имат връзка с момиче или с млада жена, която не живее във вашия дом. Среща или събиране с нея ще е повод за различни приготовления или преживяване на специални моменти. Най-важните или специални преживявания през седмицата ще имат отношения към близките ви роднини или към дома, в който живеете. Най-вероятно седмицата ще има с какво да ви изненада в този план. Младите жени Рак може да отсъстват от дома си за няколко дни поради гостуване в дома на роднини, приятели или поради други причини.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с мъж от близкия ви кръг приятели или роднини. Любовният живот на младите представители на този знак няма да бъде лесен, но и в никой случай на събитията не трябва да се гледа като на някаква огромна драма. Всичко, което ви се дава да преживеете сега през тези седем дни ще има за цел да ви накара по-сериозно да мислите преди да вземате решения или да действате. Помнете, че света не се върти около вашите желания и мечти. Около вас има хиляди, милиони други хора, чийто желания и мечти са напълно противоположни на вашите. В края на краищата ще се случи това, което е предопределено, което има смисъл и което е за добро. Седмицата ще бъде благоприятна за финансовата ви стабилност, за търсене на нови доходи или за получаването на пари от различни източници. Младите мъже Лъв ще преживеят любовна раздяла или събитие свързано с предишна любовна връзка. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат повод за радост или празнуване по важен повод, свързано с важен успех или събитие.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, която ще ви ангажира с различни събития свързани с момиче или с млада жена. Сега ще сте ангажирани с по-динамична комуникация с роднини или с приятели предимно от женски пол. Седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете – момиче. Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат умишлено провокирани и вие ще трябва да бъдете внимателни и да не допускате това да се случи. Емоционалната ви нестабилност може да предизвика нежелани реакции, заблуди, неуместни коментари и др. През тази седмица ще се надявате на обещание или услуга от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Ако не са ви близки приятели или роднини, бъдете готови за всякакви ситуации. Много по-положително, перспективно и важно за вас развитие ще има в отношенията и ангажиментите ви свързани с хора Телец, Дева или Козирог. Ако работите с пари или с финансови документи не допускайте разсеяност или предоверяване в действията си. Възможни са събития свързани със забавяне на плащане от работа (заплата) или от друга институция.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще имате разговори или общи ангажименти с мъж от финансов характер. Възможно е да получите пари от мъж (роднина, бизнес партньор, представител на институция и др.) През тази седмица ще ви разтревожи новина свързана с ваш план или работа, която ще разкрие нечии злонамерени действия или опити за печалба за ваша сметка. Лошите новини през тази седмица обаче, не винаги ще бъдат наистина лоши, затова проверявайте всяка информация преди да дадете свобода на емоциите и на реакциите си. Мнозина ще продължат свои действия свързани с уреждането на важен финансов казус или общи бизнес отношения. Възможно е получаването на пари с известно закъснение. През седмицата ще имате повод за събиране или радост свързана с момиче или с млада жена. Мъжете над 35 години ще получат интересно предложение от финансов характер, което ще обмислят по-внимателно преди да вземат решение. Младите жени Везни ще имат поводи за радост в личен план. Важен за вас успех сега ще отвори врати за развитието на нови възможности в кариерата, в обществения или политически живот.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица някои от по-важните ви планове и ангажименти ще имат връзка с момче или с млад мъж. Подобни действия свързани с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби ще донесат късмет както на тази личност, така и на вас. В работата си обаче ще се сблъскате с изоставени задачи, неразрешени проблеми или сложни отношения с някой, с когото работите трудно. Плановете ви ще се реализират трудно, с много повече усилия или преодоляване на множество спънки и пречки. Възможно е да имате на моменти песимистични или депресивни настроения на работното си място. През седмицата развитие ще имат разговори или ангажименти свързани с наследство, с продажба на имот (или някаква замяна). Покупката на нова вещ за дома ще доведе до пренареждане на мебелировката в дома ви. Това ще бъде неблагоприятна седмица за преместване в нов дом(ако имате подобен план). През седмицата трудно ще се реализират планове свързани с пътуване. Възможни са конфликти или напрежение в отношенията ви с хора от различни населени места. Ако пътувате тази седмица възможно е да се сблъскате с транспортни трудности или закъснения. Младите мъже Скорпион ще имат много позитивна и успешна седмица, в която неочаквани или специални шансове ще трябва да бъдат реализирани с разум и бързина.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица на любов и хармония независимо от възрастта ви. Предстоят ви важни събития, разговори или решения предимно касаещи вашия личен живот. Любовният ви живот може да бъде по-различен, ако фокусирате вниманието си върху създаването или стабилизирането на вече изградена романтична връзка. Ако имате партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей отношенията ви ще преминат на един нов етап на развитие (надявам се в положителен план). Тази седмицаще ви изненадат пари, които ще получите от жена или предложение от жена свързано с пари. Някои от тревогите ви тази седмица ще имат връзка със здравословното състояние на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева ще създаде безпокойство с личните си проблеми или с физическото си състояние. Тази седмица вещае празненство или друго важно събитие свързано с дете от семейството или от кръга ви роднини. За някои от вас седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете. Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна във финансов план седмица, в която ще имат възможност да получат пари, да заработят по-голяма печалба от бизнеса си и др.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще разрешавате деликатни проблеми от финансов характер предимно с жена или с жени. Отношенията ви с мъже независимо от вашия собствен пол ще са доста напрегнати и непредсказуеми. Ще имате трудна комуникация както с по-млади, така и с по-възрастни от вас. Ще сте нетърпеливи и това ще предизвиква по-чести противоречия и спорове. Отношенията ви жена родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще преминат през изпитание, за което вината ще бъде изцяло ваша. Някои от хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млад човек. Успехи свързани с тях ще отворят нови възможности във финансов план, колкото и странно да звучи това. Ако имате собствено дете или деца през седмицата ще вложите пари в тяхното образование, развитие на определени заложби и др. Неприятностите тази седмица ще дойдат и ще си заминат. Едва ли нещо ще остане висящо, неразрешено за следващата седмица. Разбира се, всичко зависи от собствените ви действия и решения, но сега и късмета ще бъде на ваша страна. Очаквайте интересни преживявания. Жените над 35 годишна възраст да внимават с финансовите си разходи или приходи, да правят правилен разчет на паричните си ресурси и да внимават при работа с пари.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която ще имате повече контакти с роднини, които живеят на разстояние от вас. Причината за по-оживената комуникация помежду ви може да бъде в организирането на предстоящи събирания или други важни събития в семейството ви. Някои от вас ще пътуват за да присъстват на годеж или сватба, на рожден ден или друго семейно събитие. Любовният ви живот ще изиска от вас да покажете една по-голяма емоционалност в отношенията с партньора си. Ако до вас имате човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, тази седмица преживяванията ви ще са много по-различни, по-динамични и ще оставят след себе си специални спомени. Във финансов план обаче ще ви се наложи да бъдете много по-практични, внимателни с разходите си и със съхраняването на личните си парични ресурси. Избягвате импулсивни разходи, покупка на вещи, които не са ви от първа необходимост. Избягвайте предложения свързани с лесни пари, игри на хазарта и др. В работата си ще преживеете специално (но положително) събитие свързано с колега или клиент. Възможно е да получите предложение за нова или допълнителна работа чрез човек от кръга ви приятели или познати.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще имате неприятен или труден за изпълнение ангажимент с роднина. Възможни са здравословни проблеми с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който е от кръга ви близки родственици. Човек роден под един от тези три зодиакални знака може да създаде с действията си напрежение в дома ви. В този случай не е задължително той да бъде ваш роднина. През седмицата планирайте предварително посещение на мемориално място свързано с роднина или с близък приятел. За това може да имате причина, да имате съновидение, което да провокира подобно действие от ваша страна. Не е изключена и житейска раздяла с човек, когото познавате. Някои от изненадите през тази седмица ще ви сварят неподготвени и това може да създаде излишно напрежение или безпокойство във вас самите. Избягвайте да вземате важни решения през тези седем дни, да поставяте начало на големи промени или други кардинални събития. Ако сте ангажирани със съдебно дело, то е възможно неочаквано развитие на този юридическия казус. През седмицата ще имате задачи и дела свързани с млада жена или момиче, която може и да не живее заедно с вас. Ще ви изненадат събития в живота на жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. Жените до 35 годишна възраст ще могат да реализират своя стара идея или план, които досега не са имали шанс за развитие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе