Дневен хороскоп за 2 Октомври

© Pixabay.com

Овен

Не се страхувайте от желанията си. Сега вие леко можете да „преобърнете планини“. Всички дела, свързани с получаването на наследство, се постарайте да разрешите през първата седмица на октомври.

YouTube

Сега творческият ви потенциал е необикновено висок.

Вие сте изпълнени с интересни и оригинални идеи. Възможна е загубата на голяма сума пари.

Телец

Първата половина на деня е неблагоприятна за романтично общуване и установяването на нови отношения. Не е изключено скарване поради ревност или финансов проблем.

Действайте със стари, проверени методи и избягвайте нововъведенията, към които е възможно да ви подтикват – и успехът е на ваша страна.

Не ви се препоръчва днес да подписвате документи и да се впускате в рисковани финансови операции.

Близнаци

Известна разсеяност и неувереност в себе си могат да станат причина за дребни любовни недоразумения. Благоприятен период за възстановяване и укрепване на старите връзки или оказване на помощ на близките.

Възможно е вашата проницателност, оптимизъм и творчески подход към всяко нещо до доведат до високи резултати.

Препоръчва ви се да върнете всички дългове.

Рак

Раците може да понесат тежко разочарованието от любимия човек. Не се обвинявайте за всичко. През втората половина на деня отменете всички посещения и се откажете от срещите.

Отделете повече време за почивка и сън. За каквото и да се захванете ви очаква неуспех.

Апатичните Раци дори няма да се вълнуват и от паричния въпрос.

Лъв

Лъвовете трябва да са готови, че тяхното ново увлечение няма да бъде продължително. Възможни са разочарование или обида. Може да получите неприятно известие или да имате нежелана среща.

Укрепете се на достигнатите позиции.

Звездите ви предупреждават за възможността за известен спад във финансовата сфера.

Дева

Първото впечатление и първите мисли са верни. Ако не знаете как да постъпите в трудна ситуация, се вслушайте в гласа на своята съвест. Известна монотонност и мнимо еднообразие могат да принудят Девите да си търсят нова работа.

Днес се постарайте да бъдете пестеливи, тъй като вашите разходи скоро няма да се възвърнат.

Везни

Неприятностите трябва да заобиколят влюбените. Възможни са резки смени на настроението. Не обиждайте близките ви хора. Допуснете ги до вътрешния си свят.

Основният въпрос, който измъчва днес много от представителите на този знак е – аз на мястото ли съм си?

Възможно е да намерите работа, която да ви осигури твърда заплата.

Скорпион

Необузданата енергия може непреднамерено да изкара влюбените Скорпиони от равновесие и да даде направо магическа сила на тяхната надарена и силна натура.

Втората половина на деня може да се окаже доста спокойна. Вечерта на този ден може да бъде съвсем пасивна. Поведението на Скорпионите може да бъде непредсказуемо.

Спасява ги способността им мълниеносно да реагират на събитията и тяхното природно остроумие.

Стрелец

Този ден може да определи развитието на любовните отношения в течение на целия месец. Денят иска от вас бърза реакция на всички събития. Стрелците могат с успех да се реализират.

При бизнесмените се активизират връзките с банките и други финансови учреждения и се появява възможността да получат кредит или спонсорска помощ.

Козирог

Възможна е лъжлива информация, сплетни и интриги. Постарайте се да се стегнете и да не пилеете силите си за дреболии, както и да не се намесвате в работите на близките си.

Трудолюбието и усърдието са характерни за вас, а това е именно от което особено се нуждаете в настоящия момент.

Възможно е да ви предложат изгодна работа, но трябва да почакате за парите, тъй като резултатът не може да бъде на мига.

Водолей

Днес може да бъдат затруднени отношенията с противоположния пол и емоционалния живот като цяло. Проявявате доста сложен характер, развитието на някои черти на който може да ви направят или общителни, или, обратното, затворен човек /например, учени, предпочитащи да работят в самота/.

Може да ви се наложи да изразходвате много сили и средства за обезпечаването на стабилно положение на семейството си.

Риби

Препоръчва ви се да бъдете търпеливи и по-скромни в исканията си. Не налагайте на избраника си своите възгледи и начин на живот. Младите Риби много трудно могат да преодоляват струпалите им се трудности, а също и да уреждат отношенията си с роднините.

Днес е осигурен успеха на тези Риби, които са уверени със себе си и своите убеждения.

Непредвидени разходи могат да бъдат свързани с негативните промени в дома и в работата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе