Коя е най-опасната известна личност в интернет

Актрисата и манекенка Руби Роуз оглави класацията на компанията за киберсигурност „Макафий“ за най-опасните знаменитости в интернет, съобщи Асошиейтед прес.

Вероятността търсещите информация за нея в интернет да попаднат на сайт с вируси или зловреден софтуер, е най-голяма. Риалити звездата Кристин Кавалари зае второто място сред най-опасните знаменитости в интернет. Трета е актрисата Марион Котияр.

YouTube

Следват първата „Жена-чудо“ Линда Картър, актрисите Роуз Бърн и Дебра Месинг. Риалити звездата Кортни Кардашиян е седма. След нея са актрисата Амбър Хърд, телевизионната водеща Кели Рипа и актьорът Брад Уилям Хенке. Интересът към Руби Роуз нарасна много, когато беше избрана да играе Жената-прилеп в телевизионен сериал. Целта на изследването е да бъде насочено вниманието на интернет потребителите към опасността от кликането върху подозрителни линкове.

За съставянето му от компания „Макафий“ са използвали собствен рейтинг на сайтове и търсения в Гугъл, Бинг и Яху. Миналата година най-опасната знаменитост в интернет беше певицата Аврил Лавин. В челната десетка бяха Зейн Малик, Селин Дион, Калвин Харис, Джъстин Бийбър, Шон „Диди“ Кумс, Кейти Пери и Бионсе. В тазгодишния списък музикантите са на по-долни места. Адел е на 21-о място, Шакира на 27-о, Диди, който миналата година беше 9-и, сега е 76-и.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе