Кирил Домусчиев изригна посока Гриша Ганчев

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изригна гневно в личния си профил във Facebook по повод интервюто на Гриша Ганчев, в което се говори за съмнителни практики в българския футбол.

Публикуваме думите му без редакторска намеса:

YouTube

Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на “Лудогорец Арена”, явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб – Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми – игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен.

А за другия – изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът – НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!

 
 

Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате…

Публикувахте от Kiril Domuschiev в Понеделник, 22 октомври 2018 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе