Дневен хороскоп за 31 октомври

Овен

Не обръщайте внимание на хорските приказки по ваш адрес. Бъдете на принципа: „Кучетата си лаят, кервана си върви“. За вас е важно добре да си свършите работата.

YouTube

Ако пред погледа ви попадне въже с примка – ще се отървете от опасност. Облечете дреха в тъмносин цвят.

Телец

По-малко говорете с опонентите си, независимо от това прави ли сте или не. Бъдете въздържани и мерете приказките си. На никого нищо няма да докажете и само губите силите си.

Ако видите въжета с примки – ще избегнете опасност. Днес са полезни пикантните храни.

Близнаци

Независимо от това дали сте прави или не е по-добре да се въздържате от спорове. Ако истината е на ваша страна, обърнете се към съответните инстанции за съдействие. Има голяма вероятност влюбените да се хващат в малки житейски хитрости, което може да усложни и без това натегнатите им отношения.

Подходяща храна са ястията с различни екзотични подправки. Ако пред очите ви постоянно попада въженце с възел – ще се избавите от опасност.

Рак

Прекарайте деня в обществото на скъпи за вас хора. Днес с тях се разбирате без думи. Ако се наложи да обяснявате мотиви за свое поведение диалога ви няма да стигне до никъде. Постъпвайте справедливо и по възможност не давайте и не искайте клетви и обещания.

Днес синият цвят носи късмет. Хапнете някое ястие с повече подправки. Ако пред очите ви постоянно попада въженце с възел – ще се избавите от опасност.

Лъв

Звездите ви съветват, колкото и трудно да е за вас по-малко да говорите, особено за плановете си. Проблема е в това, че всяка дума казана от вас днес може да бъде изтълкувана от окръжаващите съвършено погрешно.

И това да доведе до редица разочарования. Изпълнете договореностите, които имате и обещанията, които сте дали на семейството си.

Днес за облеклото е подходящ строгия син цвят. Ако пред очите ви постоянно попада въженце с възел – ще се избавите от неприятности.

Дева

Днес звездите имат към вас противоречиви изисквания. От една страна трябва да сте делово настроени за преговори и служебни пътувания. От друга пък е желателно да разговаряте колкото се може по-малко и към думите на своите събеседници да бъдете пределно снизходителни.

Може да облечете нещо в строго син цвят. Ако постоянно ви попада пред очите въже с възли – ще се избавите от опасност.

Везни

Днес не обръщайте внимание на това, което се говори по ваш адрес. Живейте на принципа:“Кучетата си лаят, кервана си върви“. На вас ви е необходимо да си вършите работата, а не да коментирате кой какво е казал.

Но, ако стане дума неизпълнени от вас задължения, бъдете пределно чувствителни и непременно направете това, което сте обещали.

Скорпион

По-малко внимание обръщайте на окръжаващите. Съсредоточете се върху своята работа и спокойно изпълнявайте задълженията си. Не бива да губите време в празни разговори и ниско продуктивни действия.

Ако нечие поведение ви пречи сериозно да живеете нормално, то се обърнете за помощ към висшестоящи личности или административни органи. Облечете се в строг син цвят.

Стрелец

Постарайте се по възможност да останете в сянка по време на всякакви преговори. Желателно е по-малко да говорите и повече да слушате какво казват другите. Днес доста хора може да се разприказват за свои финансови или любовни тайни.

Звездите ви предупреждават, че и вие доста лесно може да сте сред тези бърборковци. Но, както е известно, който е предубеден, той е въоръжен.

Козирог

Вашите изказвания днес са язвителни и може би обидни за окръжаващите ви. Днес трябва да се стараете да бъдете коректни и пределно ясно да изказвате мислите си. Изпълнете договореностите, които сте обещали на семейството си.

Днес полезни са пикантните ястия. Облечете се в строг син цвят.

Водолей

Основните резултати от този ден зависят най-вече от вашето умение да не подминавате и дребните детайли в големите и дългосрочни проекти. Понякога вие се справяте с подобни задачи доста лошо, така че внимавайте.

И повече си мълчете днес. Препоръчителни са пикантните храни. Ако видите въже с примка – ще се избавите от опасност.

Риби

Предстои ви изпитание, дали можете да пазите тайна. Звездите ви препоръчват по-малко да говорите и повече да мълчите. Денят е добър за обмяна на опит. Всички договаряния трябва да спазвате коректно.

Днес е препоръчително да облечете дреха в тъмно син цвят. Ако пред погледа ви попадне въже с примка – ще се избавите от опасност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе