Антъни Джошуа не бърза да се бие с Кубрат Пулев

Световният шампион на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа ще следи отблизо резултата от битката между Деонтай Уайлдър и Тайсън Фюри на 1 декември.

Причината е, че след това може да се стигне до двубой, чрез който евентуално победителят да обедини коланите.

YouTube

Този сценарий обаче все още е само вероятност. Въпреки това, 29-годишният британец разкри имената, които би искал да срещне по пътя си. Сред тях обаче не фигурира това на българския претендент Кубрат Пулев.

„Няма да се бия преди 13 април следващата година. Знаете, ние сме готови за Уайлдър. Водят се преговори. Каквото и да се случи, ние сме готови. Очаквам с нетърпение мача Чисора – Уайт. Очаквам с нетърпение този двубой, ще бъда там”, сподели Антъни Джошуа.

„Ще е удоволствие да се измъкна от тренировка и да отида да гледам как тези момчета се представят, да видя формата им от различна гледна точка. На кого от двамата бих заложил? Искам Чисора да спечели, защото е мое момче, от северозападен Лондон. Уважавам го”, заяви британецът.

И Дилиън, искам и той да спечели, защото искам да се бия с него отново, евентуално на 13 април, ако не се получи с Уайлдър – това са моите две възможности. Пожелавам успех наЧисора, както и на Уайт. Двамата могат да победят, според мен”, добави Антъни Джошуа.

Битката между Дилиан Уайт и Дерек Чисора ще се състои на 22 декември в O2 Арена в Лондон.

В момента се водят преговори между представителите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър за предстоящ мач. Джошуа ще се бие на 13 април на „Уембли”, а Уайлдър ще защитава титлата си срещу Тайсън Фюри на 1 декември.

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев трябваше да се срещнат миналата година, но тогава българският боксьор получи контузия и битката пропадна.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе