Почина и втората жена, блъсната от 18-годишния Алекс в Карнобат

Вече има втора жертва на жестоката катастрофа на ул. ”Петър Берон” в Карнобат. Преди минути в УМБАЛ Бургас е издъхнала 84-годишната Каля, която бе в кома след инцидента. Тя не бе пометена челно, както 70-годишната Ганка, която буквално бе премазана в оградата на дом № 33 на ул.”Петър Берон”. Катя бе блъсната от колата и получи множество травми от удара, включително и черепно-мозъчни, което направи състоянието й несъвместимо със живота. Лекари от УМБАЛ Бургас дълго време се бореха, за да я спасят, но травмите бяха прекалено тежки, пише „Флагман“.

Трагедията в семейството на Каля е огромна, защото само преди 6 месеца е починал сина й Стефан, чийто гроб тази сутрин тя отиде да прелее – навръх християнския празник Задушница. До Каля в последните й часове бяха другия й син, и двете й снахи, които се молеха за чудо. В същото време стана ясно, че прокуратурата почти сигурно ще поиска удължаване на мярката за неотклонение задържане под стража за 18-годишния Алекс.

YouTube

Обвинението ще бъде преквалифицирано в по-тежко. Алкохолната му проба е отрицателна, но няма официални данни за тази за наркотици, която трябва да даде резултат до 24 часа след вземането на пробата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе