Дневен хороскоп за 5 ноември

Овен

Неумолимите закони на съдбата ви показват тяхната сила. За това да се противопоставяте на неблагоприятните обстоятелства може да се окаже доста трудно.

YouTube

Излизат наяве стари лъжи. Ако часовника ви започне да изостава, пазете се от загуба на имущество, а ако избързва – ще се ускорят очаквани от вас събития. Днес се препоръчват гъби и риба.

Телец

Главното условие за днешният успех е интелектуалната и физическа активност. Добър ден за пътувания, разходки сред природата или масови мероприятия. Ако днес получите травма, тя лесно се поддава на лечение.

Започне ли часовника ви да изостава, пазете се от загуба на имущество, а ако избързва – ще се ускорят очаквани от вас събития. Днес се препоръчват гъби и риба.

Близнаци

Денят е добър за отдих, развлечения и масови мероприятия. Противопоказно е да оставате сами или да работите тайно от другите. Днес може да си изпечете рибка с гъби.

Ако часовникът ви избързва – някои събития очаквани от вас ще настъпят по-рано.

Рак

Най-важното днес е да бъдете постоянно заети с някаква интелектуална или физическа работа. Денят е добър и за разхлабване, разходки, пътувания и масови мероприятия.

Противопоказно е да работите тайно от другите и да оставате сами. Ако имате украшение с аметист – сложете си го днес.

Хапнете рибка с картофи и пийнете чаша бяло вино. Ако часовникът ви започне да изостава – очаква ви загуба на имущество.

Лъв

Денят е благоприятен и за по-приятна работа, пътуване и срещи. Главното условие за успехите ви днес е вашата интелектуална и физическа активност, както в обществото, така и в семейството.

Противопоказно е да оставате сами или да работите съвсем сами. Ако не си приложите някъде силата, има опасност тя да започне да ви руши отвътре.

Може да облечете нещо в тъмно синьо или керемидено червено. Днес е полезна рибата и картофената салата. Ако часовникът ви започне да избързва – някои събития ще се ускорят.

Дева

Не е изключено да сте прекарали доста некомфортна нощ. Тайни или тяхното внезапно разкриване са доминирали във вашите мисли и са пречили да заспите. За това през деня имате нисък жизнен тонус и се чувствате уморени.

Всичко това ви пречи на общуването и може да стане повод за конфликти. Днес може да хапнете печени гъбки или печени картофки с риба. Ако часовникът ви изостава – очаква ви загуба на имущество.

Везни

Денят е много мощен енергетично. Пробуждат се силите на природата и творческия потенциал заложен във всеки един от нас. Благоприятни са пътуванията, правенето и обсъждането на делови планове, срещи с приятели, ходене на гости.

Общуването с природата ви зарежда с много емоции и положителна енергия. Ако часовникът ви избързва – някои събития ще се ускорят.

Скорпион

Пазете се от лъжи и кражби. Не пускайте в дома си непознати. Бъдете внимателни по време на път и не се залъгвайте от приличното облекло на някои хора.

Понякога престъпниците изглеждат доста добре. Пазете роднините си от лъжи и клевети.

Днес полезна храна са рибата и картофите. Ако часовникът ви започне да изостава – ще загубите имущество.

Стрелец

Главното условие за днешните ви успехи е вашата активност. Денят е добър за съвместна работа с единомишленици и различни масови мероприятия. Не бързайте да се съгласявате с привидно изгодни предложения.

В тях има подмолни ями, които в последствие може да бъдат шумно разобличени. Ако ви избързва часовникът – някои събития ще настъпят по-рано.

Козирог

Денят е добър за обществени форми на работа, туризъм и масови мероприятия. Не ви се препоръчва да оставате сами или да работите сами без другите да знаят.

Ако имате украшение с рубин, сложете си го. Днес е полезна рибата и гъбите. Ако ви избързва часовникът – някои събития,които очаквате ще настъпят по-рано.

Водолей

Дайте възможност на организма си да изразходи натрупаната енергия, защото тя може да започне да го руши от вътре. Бъдете максимално физически и интелектуално активни.

Денят е добър за активна почивка, колективна работа и за масови мероприятия. Противопоказно ви е да оставате сами.

Днес са препоръчителни рибата и гъбите. Ако часовникът ви започне да изостава – очаква ви загуба на имущество.

Риби

Денят е добър за общуване и колективни излизания сред природата. Противопоказно ви е да оставате сами или тайно да работите. Ако часовникът ви изостава – ще загубите имущество, а ако избързва – ще се ускорят очаквани от вас събития.

Препоръчителна храна за деня са гъбите и рибата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе