Камила Кабейо обра европейските музикални награди на MTV

Камила Кабейо е големият победител на Европейските музикални награди на MTV, които се състояха снощи, 4 ноември, в Билбао, Испания. Изпълнителката на мега хита „Havana“ започна церемонията като най-номинираният артист в цели шест категории. Вечерта за 21-годишната звезда приключи като абсолютен победител с четири награди, след като получи призовете за „Най-добра песен“, „Най-добър изпълнител“, „Най-добър видеоклип“ и „Най-добър артист от САЩ“. Певицата се появи на церемонията с рокля от последната колекция на Alex Perry.

Рапърката Ники Минаж грабна две награди – за „Най-добър хип-хоп изпълнител“ и „Най-добър външен вид“.

YouTube

Дуа Липа получи статуетката за „Най-добра поп песен“, докато канадският певец Шон Мендес бе обявен за „Най-добър изпълнител на живо“.

LITTLE MIX спечели третото си отличие на Европейските музикални награди на MTV в категорията „Най-добро изпълнение от Великобритания и Ирландия“. Минути преди това момичетата представиха новия си хит сингъл „Woman Like Me“ заедно с Ники Минаж.

Прочети повече Карди Би грабна наградата за дебют, Panic! At The Disco победиха в категорията „Най-добър изпълнител на алтернативен рок“, а диджеят Маршмелоу спечели статуетката за „Най-добър изпълнител на електронна музика“.

Джанет Джексън получи отличието за „Глобална икона“. „Приемам тази награда с дълбока благодарност. Това е голяма чест, но и голяма отговорност. Наградата е плод на много усилия. Аз съм от онези жени, които са били насилвани, заплашвани и са живели в страх. И сега заставам зад всички като мен. Скъпи сестри, говорете открито, за да има един безграничен дух, в който се утвърждават достойнството на всички хора и красотата на всички религии и вярвания“, призова сестрата на покойния Майлъл Джексън.

Източник: Actualno.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе