Къде ще гледаме английската Висша лига през следващите години

„Нова Броудкастинг Груп“ е спечелила правата за излъчването на мачовете от английската Висша лига за следващите три сезона, съобщи „Гонг“.

Става дума за периода от 2019/20 до 2021/22. Срещите от едно от най-гледаните първенства в света ще бъдат излъчвани по каналите „DIEMA SPORT“ И „DIEMA SPORT 2“. Двубоите ще бъдат достъпни и за потребителите на абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA. От новия сезон броят на мачовете от първенството, излъчвани на живо в каналите от пакета DIEMA XTRA, ще се увеличи. Традиционно зрителите ще могат да гледат двубоите в петък, събота, неделя и понеделник. Освен футболните срещи, в DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще бъдат излъчвани специализирани предавания, анализи, коментари, актуални новини и рубрики, посветени на турнира.

YouTube

За съжаление, към момента във Висшата лига нямаме възможността да наблюдаваме изявите на наш сънародник, но, кой знае, може това да се промени в следващите три сезона. Пакетът „DIEMA XTRA“ и без това има богата спортна програма. По каналите му се излъчват българската Първа лига, както и Втора лига, Купата на България, Купата на Футболната Асоциация, Купата на Лигата на Англия, Футболната Лига на Англия, Купата на Германия, волейболната Суперлига Националната Баскетболна Асоциация (NBA), Лига Ендеса, Формула 1, а също и най-зрелищните битки в професионалния бокс.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе