Най-краткия психотест

Няма какво да увъртаме – пред вас е най-краткият психотест за определяне на характера. Единственото, което се иска е да отговорите на един кратък въпрос:

Какво предпочитате:

YouTube

Краставица или домат?

Пъпеш или диня?

Ето ги резултатите:

Ако сте предпочели краставица и пъпеш

Подобен избор е по-характерен за мъжете, отколкото за жените. Мъжете от този тип са сериозни и рядко се поддават на вредни навици като алкохолизъм. Сред тях са много спортисти и любители на приключенията. С такъв мъж жените ще се чувстват като зад каменна стена. Краставично-пъпешовите мъже са силно мотивирани да изпълнят целите си, но имат и своите недостатъци – напълно безразлични са към проявата на романтични чувства.

Жените от този тип също са амбициозни и често заемат ръководни длъжности в професията си. В семейния живот обаче са безпомощни като дете – те са лоши готвачи, не могат да разпределят семейния бюджет и не обичат да мият чинии. Въпреки това, в лицето на такава жена мъжът ще намери верен и разбиращ приятел.

Домат и диня

Доматено-динените хора са весели и активни. Изключително общителни, но комуникацията им с другите не винаги протича гладко – заради експлозивния си характер често дават повод за скандали. Мъжете от този тип не си падат по прекомерното напъване и предпочитат пантофите и халата пред раницата и спалния чувал.

Жените пък са емоционални, обичат животните и домашния уют. Компанията им винаги осигурява топлина и комфорт. Не умеят да плетат интриги, но могат да допуснат нетактичност, защото винаги говорят каквото мислят.

Искреността и наивността са главните психологически характеристики на доматено-динените хора.

Краставица и диня

Представителите на тази психологическа порода постоянно изпитват душевно напрежение. На пръв поглед са спокойни и сдържани, но в душите им постоянно цари напрежение. „Тихите води са най-дълбоки“ идеално описва поведението на мъжете краставицо-динници. Животът с тях е като върху вулкан – днес може да са спокойни, но никога не се знае какви ще са утре.

Жените, предпочели тази комбинация, никога не вдигат скандали за нещата, които ги дразнят, но когато насъберат достатъчно негативни впечатления, избухват като склад с военни запаси и спокойно могат да отнесат главата на този, който ги е изнервил.

Краставицо-динковците са творчески люде. Умеят да размишляват и сред тях често се срещат учени и изобретатели.

Домат и пъпеш

Ако тези растения най-много ви лежат на сърцето – вие сте уравновесени, тактични и спокойни. Чувствителни сте и притежавате вродено чувство за такт. Обичате красивите неща и притежавате добър вкус.

Доматено-пъпешовите мъже са хора на изкуството. Те често са музиканти, артисти или художници. Творческите занимания са най-близко до душата им. Понякога се случва мъжете, подвластни на тези растения, да са егоистични и нарцистични.

Жените от този тип са силно влюбчиви, като в любовта са страстни и постоянни. Доматено-пъпешовите жени са предани, нежни и грижовни съпруги.

Според теста най-добрите връзки се получават между:

Мъж „пъпеш-краставица“ и жена „краставица-диня“

Мъж „пъпеш-домат“ и жена „пъпеш-краставица“

Мъж „краставица-диня“ и жена „домат-диня“

Мъж „домат-диня: и жена „домат-пъпеш“

Или поне така твърдят психолозите…

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе