Шокиращи секс-традиции от цял свят

Наистина трябва да сме радостни, че сме раждани по нашите географски ширини. Но все пак, хората, споменати по-долу, може да си кажат същото, виждайки някоя чисто наша традиция. Оставяме останалите преценки на вас.

1. Самбиа – племе от Папуа Нова Гвинея

YouTube

За да стане мъж в това племе, момчето е отделяно от жените на 7-годишна възраст и живее с по-възрастните мъже в продължение на 10 години. През тези 10 години, кожата му се пробива многократно, за да се премахне всякакво замърсяване, предизвикано от жените. По същата причина често се предизвикват повръщане и кръвотечение от носа, чрез прекомерна консумация на захарна тръстика. За капак, младите самбианци трябва да пият семенната течност на по-възрастните, за да пораснат и да станат силни. Когато се върнат обратно в племето, те продължават да предизвикват кървене от носа, когато техните жени са в менструация.

2. Мардуджара – племе от Австралия

Възмъжаването тук също е леко стряскащо. Първата част на този ритуал се състои от варварско обрязване, като след това, отрязаната кожичка трябва да бъде изядена от момчето. След като заздравее, пенисът се разрязва по дължина на две, понякога чак до скротума. Кръвта от това се изстисква на горящ огън, за което се смята, че пречиства младежа. От този момент, той ще уринира от долната част на пениса, най-близко до тялото му, вместо от уретрата.

3. Тробрианди – племе от Тробриандските острови, Папуа Нова Гвинея

В това племе сякаш нещата са обърнати на обратно. Тук се смята, че жените искат секс точно колкото и мъжете, а това е причината момичетата да започват да правят секс от 6-8-годишна възраст, а момчетата на възраст между 10 и 12 години. Тук „излизането на среща“ не се толерира, освен ако вече мъжът и жената не са женени, а събличането си е направо изчезнало, тъй като момичетата ходят почти голи. Така всички правят секс на воля.

4. Водопадът Saut d’Eau – Хаити

Това е мястото, където всяка година през лятото се събират стотици хайтяни и вуду магьосници. Причината е почитането на богинята на любовта. Група голи хора, извършващи странни движения в кал, смесена с кръвта и крайниците на жертвените животни. Приятна картинка, нали?

5. Уодабе – племе от Нигер

В това племе е нормално мъжете да си крадат жените. Първият брак между момиче и момче бива уговорен още когато са деца. Условието е те да са братовчеди. И така на ежегодният празник Геревол, мъжете от Уодабе се обличат в традиционни костюми, слагат традиционен грим в търсене на традиционното – нова жена. Ако новата двойка успее да се измъкне без мъжът на момичето да ги види, те биват признати от обществото. Това се нарича брак по любов.

6. Непал – Хималаи

В земите, където обработваемата площ е много малка, семействата с повече от един син са принудени да разделят тази площ, за да може всеки от тях да създаде свое семейство. И след като това причинявало затруднения и недостиг на храна в семействата, непалците прибегнали до следното решение. Намират жена, която да е обща за братята. Тя има „график“, кога с кой брат да бъде. Така те ще живеят като едно семейство и парцелът няма да се дели на две.

7. Египетските фараони – Древен Египет

Египтяните са смятали, че приливите и отливите на Нил са дошли от еякулацията на бог Атум – бог на сътворението. Затова фараоните всяка година мастурбирали публично на бреговете на Нил, надявайки се на изобилие от вода. Също така, египетските мъже мастурбирали на открито, по време на честванията на бог Мин, представляващ потентността на Фараона.

8. Древна Гърция

В Антична Гърция, хората не се деляли на хетеро и хомосексуални, а на активни и пасивни по време на сексуалния акт. Активните били свързвани с мъжественост, висок социален статут и зрялост, докато пасивните – женственост, нисък социален статут и незрялост.

9. Педерастия – Древна Гърция

Думата е гръцка и означава момчешка любов. Така се е наричала връзката между зрял мъж и младо момче. Момчето се е смятало за момче, докато не му порасне изцяло брадата. В Атина мъжете от такава връзка са наричани „ерасти“ и е трябвало да обучават, защитават и обичат подопечните си. Те трябвало бъдат модел за подражание на подрастващото момче – „ероменос“. Връзки с момчета под 12 години се смятали за неприемливи, въпреки че няма доказателство за наказания при наличие на такава.

10. Временен брак – Иран

Всички знаем, че мюсюлманите са сред най-консервативните, що се отнася до връзката между мъж и жена. И все пак, в Иран има така наречената практика „Временен брак“. Той е за млади двойки, които искат да правят секс. Плащат известна сума пари и на церемонията заявяват времетраенето на техният брак. Така, те могат да правят секс, без да нарушават религиозните закони.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе