Скритият ти талант според рождения ти ден

Какъв е твоят скрит талант според рождения ти ден

За да разбереш дали си намерил мястото си в живота и професията, провери какво пише под датата ти на раждане

YouTube

Според нумерологията датата на раждане е тясно свързана както с индивидуалността на човека, неговия характер, така и с талантите му. За да разбереш дали си намерил мястото си в живота и професията, за да се увериш, че именно това, с което си се захванал е твоята истинска карма, провери какво пише под датата ти на раждане.

Родените на датите 1,10,19 и 28 от всеки месец носят капацитет за иновации, творчески открития и притежават много добър усет към бизнеса.

Родените на датите 2 и 20 от всеки месец са хора, които умеят да изслушват и да виждат и двете страни на монетата. Обективни и прозорливи, те са отлични психолози, детски учители или психотерапевти.

Родените на датите 3, 12, 21 и 30 от всеки месец са изключително надарени и талантливи личности. Те са особено креативни и изобретателни и определено не са родени, за да бъдат просто чиновници. Тяхната мисия е да постигнат нещо далеч по-голямо от това да си чакат заплатата на 10-то число и края на работния ден в 17ч.

Родените на 4, 13 и 31 от всеки месец са отлични служители. Те са отборни играчи и много стриктно изпълняват задълженията и поставените им задачи. Никога не поставят себе си пред благото на колектива, затова често са много успешни в професията си и не след дълго се издигат.

Родените на 5, 14 и 23 от всеки месец са много успешни в изучаването на чужди езици, изследователската дейност и туризма. Адаптивни хора, които обичат да експериментират и да рискуват. Те не са просто туристи, те са пътешественици.

Родените на 6, 15 и 24 от всеки месец притежават невероятен усет за красивото. Истински естети, които трябва да пишат, рисуват или изработват разни неща.

Родените на датите 7, 16 и 25 от всеки месец носят голям капацитет за размисъл, самоанализа, перфекционизъм и концентрация. Това са хора на мисълта, които отлично биха се справили с преподаване, журналистика, мениджмънт или изследователска дейност.

Родените на 8, 17 и 26 от всеки месец са особено харизматични, но и много властни, и силни. Отлично биха се справили с лидерски позиции и ръководни функции.

Родените на 9, 18 и 27 от всеки месец са борбени личности, които отстояват принципите си и винаги следват идеалите си. Те са привлечени от хуманитарните дейности и благотворителни каузи. Не рядко обаче, стават известни.

Специални:

Родените на 11 и 29 са особено находчиви и предприемчиви. Те имат нюх, както за бизнеса, така и за творчеството. Умът им винаги е пълен с идеи и самите те често не успяват да проследят всяка една от тях.

Родените на 22 – Също като родените на 4, 13 и 31 тези хора са особено отговорни и посветени в работата си, но са много по-креативни от всички останали. Казват, че някои се раждат, за да направят нещо голямо. Е, родените на 22-ри са именно от тези.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе