Въпреки скандалите хотел Marinela с престижна награда от World Luxury Hotel

На събитие, организирано по случай дванадесет годишнината на едни от най-престижните награди в света на международния луксозен туризъм – организацията World Luxury Hotel връчи за пореден път признание на емблематичния хотел Marinela Sofia.

Тазгодишната награда, която петзвездният хотел завоюва, е Luxury Diplomatic Hotel 2018, а през 2016 и 2017 г. бе отличен като “Луксозен бизнес хотел” “Най-луксозен бранд в Източна Европа”, “Най-луксозен хотел и конферентен център: и “Най-луксозен бизнес хотел”. Церемонията се състоя на екзотичния остров Бали, който е и една от най-предпочитаните дестинации през последните години от туриситите по цял свят. Представители на повече от сто държави се включиха в ежегодния конкурс в сферата на лускозния туризъм, но въпреки огромната конкуренция хотел Marinela Sofia получи поредното си признание от престижния форум.

Отличието за хотел Marinela Sofia идва непосредствено след настаняването на европейския политически и дипломатически елит по време на ротационното председателство на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 година. Сред гостите на хотела бяха председателят на Европейския съвет- Доналд Туск, председателят на Европейската комисия – Жан Клод Юнкер, председателят на Европейския парамент- Антонио Таяни, върховният представител на Съюза по въпросите на външните работи и политика на сигурност – Федерика Могреини и много други. Екипът на хотел Marinela Sofia е признателен за високата оценка на World Luxury Hotel и отговорно ще продължава да изпълнява мисията да се грижи за гостите си съгласно най-високите критерии в сегмента на световния луксозен туризъм.

Източник: Actualno.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе