Въпреки скандалите хотел Marinela с престижна награда от World Luxury Hotel

На събитие, организирано по случай дванадесет годишнината на едни от най-престижните награди в света на международния луксозен туризъм – организацията World Luxury Hotel връчи за пореден път признание на емблематичния хотел Marinela Sofia.

Тазгодишната награда, която петзвездният хотел завоюва, е Luxury Diplomatic Hotel 2018, а през 2016 и 2017 г. бе отличен като “Луксозен бизнес хотел” “Най-луксозен бранд в Източна Европа”, “Най-луксозен хотел и конферентен център: и “Най-луксозен бизнес хотел”. Церемонията се състоя на екзотичния остров Бали, който е и една от най-предпочитаните дестинации през последните години от туриситите по цял свят. Представители на повече от сто държави се включиха в ежегодния конкурс в сферата на лускозния туризъм, но въпреки огромната конкуренция хотел Marinela Sofia получи поредното си признание от престижния форум.

YouTube

Отличието за хотел Marinela Sofia идва непосредствено след настаняването на европейския политически и дипломатически елит по време на ротационното председателство на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 година. Сред гостите на хотела бяха председателят на Европейския съвет- Доналд Туск, председателят на Европейската комисия – Жан Клод Юнкер, председателят на Европейския парамент- Антонио Таяни, върховният представител на Съюза по въпросите на външните работи и политика на сигурност – Федерика Могреини и много други. Екипът на хотел Marinela Sofia е признателен за високата оценка на World Luxury Hotel и отговорно ще продължава да изпълнява мисията да се грижи за гостите си съгласно най-високите критерии в сегмента на световния луксозен туризъм.

Източник: Actualno.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе