„По моя начин“: Футболните и житейските уроци на Димитър Бербатов

В края на миналата седмица Димитър Бербатов представи автобиографията си „По моя начин”. В нея той разказва не само футболни, но и житейски истории – с надеждата всеки да разпознае себе си и да намери своя път към успеха, без задължителен хепиенд. В интервю за NOVA той разказа повече за книгата, как се възприема от близките му, фондацията, която подпомага талантливи деца и за емоцията във футбола.

„Книгата е за феновете, за хората, които ме харесват, които ще искат да я прочетат, хората, които дойдоха с желание. Исках да им кажа, че аз съм един от тях. Тръгнал съм от местата, от които някои от вас в момента растете и минавате през различни трудности. По нищо не се различават сигурно и историите на някои от нас. Прочетете я, ще ви хареса. Това беше основната ни цел. Първата ни мисъл беше точно така да го направим, тъй като звучи добре и така щеше да стане”, каза той.

Димитър Бербатов не би се кандидатирал да управлява българския футбол, ако не е напълно готов за това.

YouTube

„Аз имам много амбиции, свързани с различни неща. Да ръководиш целия футбол наистина трябва да си много готов. Трябва да знаеш къде отиваш, как ще действаш, хората, с които ще работиш, защото не може да си сам. Трябва да имаш съмишленици. Трябва да сме на една и съща вълна. Да знаем какво искаме да постигнем. Един да не е на тази вълна и започват проблемите”, коментира Димитър Бербатов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе