Домашният социален патронаж и ученици от СУ „Хр. Ботев“ отбелязаха Деня на християнското семейство

Днес на Деня на християнското семейство – 21 ноември, учениците по проект „Мисия доброволец“ от СУ „Христо Ботев“ с ръководител Цветомира Петкова бяха любезни домакини на тържество, посветено на един от най-светлите християнски празници. Гостуваха им възрастни хора ползващи социални услуги към Домашен социален патронаж, както и потребители по проект „Обществена трапезария“ и „Топъл обяд“. В уютната зала на училище „Христо Ботев“ в духа на празника малките доброволци отново зарадваха и стоплиха сърцата на гостите си, като ги поздравиха със стихове, музикална програма, а изненада бе драматизация в съвременен и забавен вариант на приказката „Дядо вади ряпа“.

Това е поредната съвместна инициатива между шестокласниците и потребителите на социалната организация и е част от доброволческата дейност, свързана с подпомагане на възрастни, самотно живеещи хора с цел преодоляване на социалната изолация.

Екипът и потребителите на Домашен социален патронаж пожелаха на децата да растат здрави, да почитат родителите си, да вярват в чистотата на нравите и семейните традиции.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе