Областният управител подари таблет на осмокласничка от СУ“Христо Ботев“-Кубрат

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен продължи създадената от него традиция да поздравява и стимулира учениците, които представят достойно област Разград на национални състезания и форуми.

YouTube

Днес той посети СУ“Христо Ботев“-Кубрат, за да се срещне с Арнел Кедик, за която преди дни стана ясно, че се е класирала на седмо място на Националното състезание по речеви и комуникативни умения на английски език, което се проведе на 10-11 ноември в Стара Загора.  Арнел се е състезавала в първа възрастова група – 6-8 клас, като след нея остава дори представителят на София.

Пред нейните връстници от г-н Хюсмен поздрави Арнел за отличното представяне, подари й таблет и й пожела да постига още по-големи успехи в учението и в живота. Обърна се към останалите осмокласници с призив да влагат повече старание в образованието си, защото това е начинът за по-добра реализация, пожела им сред тях да са бъдещите управници на община Кубрат и на област Разград. Потвърди отново ангажимента си за подкрепа на децата, които представят успешно региона, като припомни, че за втори път идва с подарък в СУ“Христо Ботев“ – през месец юни подари таблет на седмокласничката Ния Данаилова, която бе с най-добро представяне в област Разград на националното външно оценяване по български език и литература. Г-н Хюсмен бе категоричен, че при всяко следващо отлично постижение на ученик от СУ“Христо Ботев“ отново ще посети училището.

Той поздрави и учителите на Арнел, като им пожела да имат още много поводи за гордост с успехите на своите ученици.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе