Три филма, които да гледаш през Ноември

Ноември е един от най- вълнуващите месеци, тъй като пъстроцветната есен е в разгара си, но с него се прокрадва и предстоящият зимен сезон. Що се отнася до киното, през този период определено имаме повод за радост. Ако сте почитатели на фентъзи лентите, представяме ви топ 3 филма, които ще тръгнат по кината съвсем скоро.

Лешникотрошачката и четирите кралства

YouTube

Лентата е вдъхновена от класическата приказка „Лешникотрошачката“ на пруския автор Ернст Теодор Амадеус Хофман от 1816 г.

Сюжетът ще ни запознае с едно момиче, което по невероятен начин се пренася в магически свят пълен със странни войници, армия от мишки, мистериозни покровители и зложелатели. И тук не липсва вечната битка между доброто и злото, които ни следват където и да отидем. А в основата на всички е един ключ към врата, която води към безброй тайни. Атмосферата във филма напомня малко на „Алиса в страната на чудеста“.

Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд

Дългоочакваното продължение на филма „ Фантастични животни и къде да ги намерим“ е вече факт и ако си фен на поредицата Хари Потър, то със сигурност трябва да го гледаш. Във втората част ще видим познати герои като Нют Скамандър, Куини и Тина Голдстайн както и мъгълът Джейкъб. Сюжетът ще ни разкрие повече за черният магьосник Гриндълуолд и неговия възход, първата любов на Нют както и част живота на Дъмбълдор много преди да се появят Хари и Волдемор.

Smart Коледа

Тази родна продукция е първата коледна комедия, създавана някога у нас. Филмът е предназначен за цялото семейство и е в типичния приказен коледен дух, който ще ни донесе много смях и настроение и ще ни напомни, че родното кино по нищо не отстъпва на чуждестранното.

Историята разказа за това как технологиите стигат и до работилницата на Дядо Коледа, благодарение на едно дете. То иска да я модернизира и има съвсем добри намерения, но нещата доста се объркват…

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе