Жените предпочитат скромни мъже за дълготрайна връзка

Разбит е митът, че дамите си падат по „лошите момчета“. За дълготрайна връзка жените предпочитат скромни мъже, установи американско изследване, цитирано от в. „Дейли мейл„.

Според екипа на д-р Дарил ван Тонгерен арогантността и егоцентризмът действат зле на либидото и на двата пола. Във филмите често ни убеждават, как наперени и груби типове привличат дамите. Но в реалния живот нещата съвсем не стоят така.

YouTube

Скромната натура е качество, което привлича представителите и на двата пола и е предпочитан фактор за дълготрайна връзка.

Новото откритие ще даде шансове на мъжете, които повече се виждат в ролята на Хю Грант в „Четири сватби и едно погребение“, отколкото да се идентифицират с Ди Каприо във „Вълкът от Уолстрийт“.

Според психолозите скромните и смирени хора по-лесно преодоляват разрушителните инстинкти за власт и надмощие в една връзка. Поради тази причина те са и значително по-романтични от останалите.

Смирените хора по-лесно понасят критиките, помагат на другите и са щедри по природа. Именно това ги прави атрактивни в очите на противоположния пол.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе