Дневен хороскоп за 28 ноември

© Pixabay.com

Овен

Много е вероятно днес напрегнатата обстановка да окаже влияние на вашите възгледи. Вие с интерес следите политическите промени и отразяването им в средствата за масова информация.

YouTube

Но звездите ви препоръчват да намалите емоциите си и да съхраните спокойствие.

Не бъдете прекалено усърдни в изразяване на вашите пристрастия. Намерете време за фитнес или други спортни занимания.

Телец

Денят е белязан със знака на новите източници на духовна енергия, разширение на кръгозора и целителство. Днес вашето обаяние впечатлява околните. Не бива да се отвличате от целите си с дребни неща и ежедневни грижи.

В противен случай успехът може да ви напусне. Не е изключено в живота ви да настъпи неочакван обрат към по-добро.

Близнаци

Звездите предричат едно ново начало на благоприятен период. Днес сте в състояние да осъществите благополучно плановете си и да проведете нужните ви срещи.

Следобед е много вероятно неочаквана информация да промени плановете ви. Приоритетите не деня може да претърпят корекция, но нещата се нормализират скоро.

Рак

Денят символизира справедливостта и волята, управлявана от интуицията. Всичките тези качества се притежават от представителите на знака. Сега е хубав момент да преосмислите жизнения си опит и да направите своите планове за бъдещето.

Вашата аура се усилва. Времето е подходящо за развитие на окултни способности. Намеренията и интересите ви са защитени от влиянието на тъмни сили.

Лъв

Днешният ден постепенно възстановява силите ви. Независимо от всевъзможните проблеми, мнозина от вас се чувстват на висота. Появява се усещане за обаяние и увереност в силите.

Звездите препоръчват на жените от знака да отделят повече внимание на себе си.

Вероятно е днес на доста от тях да се отдаде възможност да завържат запознанство, което да завърши с трайна връзка или брак.

Дева

Денят е подходящ за общуване и нови запознанства. Установяването на нови контакти ви помага успешно да решите някои битови проблеми. Постарайте се днес да приближите до себе си само проверени хора.

Иначе рискувате да попаднете в капан на недоброжелатели или в неловко положение. Звездите ви обещават начало на нов благоприятен период във вашето развитие.

Новите ангажименти и планове са успешни. Не е изключено да се появят влиятелни хора, които да ви окажат помощ в намеренията ви.

Везни

Съдбата отново е простряла над вас закрилата си. Звездите ви предричат доста приятни усещания. Отношенията с близките ви са хармонични и доверителни.

Вие се чувствате бодри и оживени. Но настроението ви може да се понижи от възможни недоразумения с приятели или роднини.

Ако ви предстоят занимания със спорт или физически натоварване, бъдете предпазливи.

Скорпион

Денят е характерен с възможностите за разширяване на кръгозора, зареждане с енергия и изцеляване. Вероятни са приходи, печалба от лотария или връщане на пари.

Може да намерите ценна вещ. Възможно е перспективно предложение, което да стане достоен завършек на отдавнашен ваш план.

Вашето обаяние покорява околните. Не се отвличайте от дреболии. Не е изключено да ви очаква поврат в личния живот.

Стрелец

Вашето състояние днес ви задоволява както в личен, така и в професионален план. Демонстрирате приповдигнато настроение, но има и причини за разправии и дрязги с околните.

Внимавайте да не пренесете раздразнението си вкъщи върху роднините. Желателно е да обърнете повече внимание на себе си и на това, как изглеждате.

Може да промените нещо малко във външния си вид. Това може да ви освежи.

Козирог

Денят е подходящ за общуване, нови контакти и познанства. Днес може да решите битови проблеми, благодарение на чужда помощ. Не е изключено да се срещнете случайно със стари познати, с които сте прекъснали връзка поради някаква причина.

Възможно е да подновите тези връзки. Звездите ви обещават начало на благоприятен период за нови ангажименти, срещи и осъществяване на планове.

Водолей

Днес се чувствате бодри и оживени. Забелязват ви навсякъде, където се появявате. Вие сте неотразими и това влияе на самочувствието ви. Семейните ви отношения са хармонични.

Постарайте се да се доверявате само на проверени хора. Звездите ви обещават началото на благоприятен период, осъществяване на плановете и ползотворни контакти.

Днес лесно може да промените формата и сферата на своите дейности.

Риби

Подходящ ден за бизнес, сделки, учение, оформяне и подписване на документи. Звездите ви препоръчват да не размисляте дълго, ако ви предложат примамливи проекти.

Съвместната работа ви носи допълнителни доходи. Всичко, което става през този ден, ви носи полза в някаква степен, макар и това да не ви се струва така на пръв поглед.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе