„Царят Лъв“ се завръща на екрана с модерен римейк

Един от най-очакваните филми през 2019 ще е римейка на една от най-известните и обичани анимации The Lion King. Класиката на Disney ще оживее отново и ще се завърне като римейк на лентата от 1994г. с максимално реалистични компютърни анимации. Премиерата е на 19 юли 2019г. в САЩ, а малко по-късно филмът се очаква и в Европа.

Музиката и кадрите носят носталгията на анимацията, която сме гледали като деца. Продължителността на трейлъра е само минута и половина, но и толкова стига, за да ни покаже стила на филма, а той определено завладява сетивата.

YouTube

Актьорският състав, отговорен за озвучаването е впечатляващ. Нала ще се озвучава от певицата Бионсе, а Симба ще бъде озвучаван от Доналд Глоувър.

Вижте въздействащия официален трейлър на The Lion King:

Режисьор на лентата е Джон Фавро, който е продуцент на всичките филми за Железния човек. Сценарият е на Джеф Нейтъсън, а композитор е Ханс Цимер.

Много показателно за огромния интерес към предстоящата лента е, че са изминали само часове от пускането на трейлъра в Youtube, а гледанията вече са над 12 милиона. Определено интересът е голям и много хора искат да видят как Walt Disney ще претворят една от анимациите, с които сме израстнали.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе