Тинктура от картофени кълнове помага при ставни болки

Всеки, който е преживял болка в ставите, може да се разбере пълния смисъл на тъжна поговорка „Краката не могат да носят ако не вървят.“

Болка в ставите връхлита изведнъж. Но преди да се появи болката е имало възпалителен процес, травма или нещо друго, на което не сме обърнали внимание. За съжаление, скъпите инжекции, хапчетата и мехлеми не винаги водят до желания резултат. С времето, ако не се предприеме някакво лечение, движението става абсолютно непоносимо.

YouTube

И тогава си спомняме за лечебната сила на природните лекарства, или с други думи, на традиционната медицина. Ние ви предлагаме една проста, но ефективна рецепта за тинктура, която няма да ви каже нито един лекар, споделя ayzdorov.ru., предаде lekuva.net.

Тинктура при болка в ставите

Ще ви трябват издънки от покълнали картофи. Колкото повече – толкова повече. Хубаво е издънките да са бели и здрави. С тях ще трябва да напълните един буркан, стъклен буркан. Колко голям трябва да бъде буркана? Толкова, колкото да събере плътно кълновете, с които разполагате.

След като напълните плътно буркана с кълнове, изсипете водката, така че да покрие кълновете.

Когато всичко вече е готово, изберете тъмно и топло място, на което да съхранявате буркана в продължение на две седмици.

Тази тинктура се втрива при болки в ставите. Първо натрийте с памучно парче болното място, след това леко натопете парчето в тинктурата и направете компрес. Отгоре сложете вълнен плат, за да затопли. Останете с този компрес за около 2 часа. Процедурата се повтаря 2 пъти на ден – сутрин и вечер.

Всеки, който изпита върху себе си тази прекрасна рецепта, ще почувства подобрение в рамките на до две седмици. Острата, пронизваща болка ще изчезне, по-лесно ще може да се движите, ставането през нощта няма да е мъчително.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе