Няколко неща, които да направим преди развода

Всички искаме да живеем вечно щастливи и женени. Понякога обаче, сцената на брака се разиграва по коренно различен начин, често пъти става тъмна и грозна. За това ви даваме няколко неща, които да свършите преди решителната стъпка.

1. Можете да смените дебитната/кредитната си карта. Ако партньорът е свикнал да плаща с вашата, ако имате общ акаунт в сайтове за плащане… Добре е да няма достъп до финансите ви.

YouTube

2. И като казваме да смените дебитната карта – сменете и паролите си за достъп до всякакви сайтове, от които сте пазарували, както и до всичките ви социални мрежи.

3. Ако имате деца: понякога неизбежно съдът се намесва, но ако раздялата е цивилизована: разберете се при кого остават децата, това ще е по-добре и за тях. Но все пак, добре е да го имате и писмено.

4. Отделна банкова сметка. Повечето двойки имат общи финанси, но когато е ясно, че се разделяте: е добре финансите ви да бъдат при вас.

5. Отидете на психолог. Раздялата не е приятна, може чувствата ви да са наранени, или просто да поговорите с някого. В това няма нито нещо лошо, нито нещо срамно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе