Пулев от САЩ: Ще се опитам да стана световен шампион още през 2019

Българинът подписа с легендарния промоутър на Мохамед Али.

“Щастлив съм да бъда тук, в Ню Йорк, както и от възможността да започна съвместна работа с изключителни професионалисти като Top Rank. Започвам да тренирам на американска земя и мисля, че заедно ни очаква голямо бъдеще”, бяха първите думи на Кубрат Пулев след подписването на договора с известната промоутърска компания, ръководена от легендарния Боб Аръм в “Медисън Скуеър Гардън”.

YouTube

87-годишният мениджър е сред най-влиятелните личности в света на бокса отвъд океана от десетилетия насам.

През годините компанията му е промотирала великани в този мъжки спорт, начело с Мохамед Али, Шугар Рей Леонард, Джордж Форман, Ивендър Холифийлд, Оскар де ла Оя и Мани Пакиао.

“След ерата на Кличко, в тежка категория стана много по-интересно. Има 5-6 топ боксьори от световна величина”, сподели Пулев пред местните медии като обяви, че занапред, бъдещето му ще бъде тясно свързано именно с Америка.

“Аз съм тук (в САЩ – б.р.), ще се бия тук. Още през следващата година ще се опитам да стана световен шампион тук”, категоричен е българинът.

“Джошуа и Фюри са добри боксьори. Тайсън, а не Хюи. Победих Хюи Фюри, може би следващия път – ще победя и Тайсън. Уайлдър също е добър, въпреки че не притежава толкова добра техника. Мисля обаче, че аз съм по-добър”, коментира още Кубрат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе