Разградските „Вълци“ посрещнаха националния отбор по баскетбол за момичета до 15 години

От вчера в спортната зала в гр. Завет тренират младите баскетболистки от националния отбор на България U15. Гостуването е инициирано от разградския клуб „Вълци-Разград“ и Българска федерация по баскетбол. Благодарение на предоставените от Община Завет отлични условия, отборът тренира интензивно за предстоящата Балканиада в румънския град Клуж (12-16 декември).
„Радваме се, че можем да сме домакин на националния отбор момичета до 15 години. Притежаваме страхотна зала в Завет и ще се радваме тя все по-често да събира млади спортисти и таланти, които да вдъхновят и местните деца да спортуват повече.“, сподели г-н Велиев, кмет на община Завет.

YouTube

От баскетболната школа „Вълци-Разград“ са амбицирани да организират и други подобни инициативи занапред. Целта е вдъхновение, опит и пример за децата, които тренират в школата и представителните отбори. Именно те днес присъстваха на тренировката и наблюдаваха с огромен интерес по-опитните състезателки. В края „Вълците“ подариха и българското знаме за успешно представяне на отбора на България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе