Ученици и родители участваха в информационна среща в Община Разград за превенция на трафик на хора

На 10 декември в Разград по покана на Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център към Община Разград гостува Александър Киров – PRмениджър на фондация А21. Проведоха се две срещи, които бяха открити от зам.-кметът на Община Разград Ердинч Хасанов  – една с ученици от гимназиите в Разград  и друга с директори на училища,  представители на различни институции и родители.

YouTube

А 21 е глобална неправителствена организация, посветена на това да се бори с трафика на хора по целия свят. Вече 7 години в България, организацията полага усилия в три основни насоки: достигане до уязвими групи и потенциални жертви на трафик на хора с информация за превенция; спасяване на хора, които се намират в ситуация на трафик посредством основаната от А21 Национална телефонна линия за борба с трафика на хора 080020100 (денонощна, безплатна, анонимна); възстановяване на онези, които са спасени от ситуация на трафик на хора така, че отново да заживеят един независим живот на свобода.

През последните 5 години А21 инвестира усилия в това да образова млади хора по темата за превенция на трафика на хора. В Разград те се срещнаха с над 70 ученици от различни училища на възраст 14-18 г и повече от 30 представители на училища, различни институции и родители.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе