Кметът и заместниците му бяха гости на новогодишни тържества в две детски градини

Д-р Валентин Василев и заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов бяха гости на коледните тържества в детските градини „Васил Левски“ в Разград и „Осми март“ в Дянково. Градоначалникът и екипът му поднесоха на директорите за учебните заведения детски играчки и стенни карта на България. Идеята е свързана с това, че малките потребители в детската градина получават първите си знания именно в нея, а любовта към родината трябва да се възпитава още в най-ранна детска възраст. На картите на България малчуганите ще могат да се запознаят със страната си, да открият и къде на нея е разположен градът или селото, в което живеят.

YouTube

В края на тържествата кметът и екипът му пожелаха на децата да бъдат здрави и щастливи, да са послушни и да им се сбъднат желанията. Д-р Василев се обърна и към екипа на детските градини с призив все така отговорно да напътстват децата, да им показват колко красива и богата на природни дадености е България.

Това са първите новогодишни тържества през тази година, които празнуват децата в детските градини на територията на Община Разград. Д-р Василев и екипът му имат покани да посетят и останалите, като за всяко тържество и учебно заведение са подготвени подаръци.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе