Лудогорец с ново попълнение, стар кадър се завръща в тима

Ценен кадър се завърна в Лудогорец, съобщи клубния сайт на „орлите“. Д-р Валентин Великов е новото лице в медицинския щаб на представителния тим. Той заема мястото на румънеца Раду Палигора, който вече не е част от клуба.

Д-р Валентин Великов е работил в Лудогорец в периода 2011 г. – 2013 г. Той е лекар на тима от дебютния мач в „А“ група през юли 2011 г. до отстраняването на сръбския Партизан в третия предварителен кръг на Шампионската лига през август 2013 г. Като част от екипа на Лудогорец Великов е двукратен шампион на България, както и носител на Купата и Суперкупата, спечелени при историческия требъл през сезон 2011/2012 г.

YouTube

Валентин Великов е завършил медицинския университет в София през 2002 г. През 2009 г. приключва специализацията си по спортна медицина в столичната болница „Проф. д-р Димитър Шойлев“. Великов има сериозна професионална визитка. Освен в Лудогорец е бил лекар на представителния национален отбор на България, както и на Левски. В чужбина е работил в кипърските АЕЛ и Омония, както и в хърватския доминант Динамо (Загреб).

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе