Седмичен хороскоп за 24-30 декември

Овен – Слънцето започна едномесечно пътуване във вашия сектор на амбициите и дългосрочното планиране, което ви подтиква да предприемете стъпки за подобряване на вашето бъдеще. Очаква ви позитивно самоизразяване. Енергийният ви тонус е доста висок. Вие сте активни, енергични, общителни. Избягвайте да влизате в спорни теми като политически, религиозни и други. Ситуацията може да стане непредвидима и да излезе извън контрола ви. Отдайте се на общи разговори и вкарайте чувството си за хумор. Вие действате много конструктивно. Затова всички проблеми, които могат да възникнат по пътя ви, ще бъдат незабавно разрешени. На всички Овенчета весели празници!

Благоприятни дни –25, 26

YouTube

Неблагоприятни дни – 29, 30

Телец – През тази седмица ще се почувствате по-добре. Ставате по-стабилни и силни емоционално. Вашата аура и тяло са най-накрая изпълнени с необходимата и подходяща енергия. С вашата енергичност и активност можете да укрепите позициите си. Звездите съветват да се избягва суетата, агресивността и самочувствието, както в собствените ви действия, така и от страна на околните. Не забравяйте поговорката „Любопитството уби котката“ и се опитайте да не се намесвате в делата на другите. Не позволявайте да ви безпокоят безпочвени мисли и съмнения. Преди да повярвате на слуховете, опитайте се да откриете техния източник. На всички Телци весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

Близнаци – Ще бъдете доста активни, с високи енергийни нива. Вашето постоянство, креативност и упорита работа ще донесат много осезаеми резултати. Сексапил, красота и съблазнителност. Имате точно един месец, за да покажете колко привлекателни можете да бъдете. Слънцето преминавайки през 8-мия ви дом, увеличава вашето либидо. Но звездите ви предупреждават за вероятността от психо-емоционални проблеми. Нестабилността на емоциите може да създаде сериозни затруднения. От тази гледна точка бъдете внимателни. Новите перспективи в любовните отношения са отлични. На всички Близнаци весели празници!

Благоприятни дни –25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни – 27, 28

Рак –Седмицата е свързана с положителни промени в личния живот. Това се отнася както за отношенията в брака, така и за любовните взаимоотношения. Много от вас ще трябва да се изправят пред някои трудности, може би най-вече от финансов характер. Паричните въпроси могат да бъдат източник на големи емоционални проблеми, но не трябва да приемате всичко през обектива на отрицанието. Не се упреквайте за неуспехите, гледайте позитивно напред. Можете да генерирате много интересни идеи. В любовните дела настъпва времето на подаръците и приятните изненади. На всички Раци весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 29, 30

Лъв – Седмицата ще бъде доста динамична за повечето от вас. В здраво тяло, здравословен дух! Слънцето навлезе във вашия 6-ти дом на здравето и ще ви насърчи да започнете по-здравословен начин на живот. Някои ваши планове може да бъдат осуетени. Не пренебрегвайте подробностите и бъдете последователни в действията си. Бъдете внимателни с прибързаните действия и решения, както и с правилното разпределение на финансите. Ще успеете да заобиколите скритите препятствия и да се придвижите напред, но не бъдете излишно доверчиви към другите. На всички Лъвове весели празници!

Благоприятни дни –29, 30

Неблагоприятни дни – 25, 26

Дева – Настъпва добър период за вас. Идва време на личностно израстване, реализация на творческите иде. Възможностите за успех се увеличават. Представителите на другия пол гледат към вас с отворена уста? Няма да бъде чудно не само през следващата седмица, но и през следващия месец, докато Слънцето ще пътува през вашия 5-ти дом на страстта, романтиката и блясъка, а Венера през сектора на общуването. Ще очаровате, където и да се появявате. Влиянието ви върху другите ще бъде много забележимо. Насладете се на всички хубави моменти. На всички Деви весели празници!

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 27, 28

Везни – Позитивният период продължава при вас. Седмицата ще е добра и спокойна. Докато Слънцето преминава през вашия 4 дом на дома, семейството ви и близките ви ще бъдат най-важното нещо за вас. Вие сте експерт в отношенията с други хора! Човешкото поведение за вас не е тайна и вие помагате с полезни съвети на вашите приятели. Ще трябва да съхраните позитивизма си през цялата седмица. Така подготовката за празниците ще бъде най-успешна. Можете да отидете на малко пътуване, да организирате среща с приятели, да се потопите в романтично приключение. На всички Везни весели празници!

Благоприятни дни –25, 26

Неблагоприятни дни – 29, 30

Скорпион – Тази седмица обещават успех. Единственият възможен източник на негативност са завистливите хора, чиято енергия ще бъде много опасна. Трябва да се предпазвате от тези отрицателни потоци. Ставате активни, енергични. Вашата интуиция нараства, което ви помага да действате правилно. Този период е идеален за срещи от всякакъв вид. Не се препоръчва да се занимавате с нови неща, за които не сте много сигурни. Анализът на ситуацията ще ви помогне да решите кои планове е най-добре да отложите. Ще станете по-решителни, включително и в общуването с противоположния пол. Поради тази причина новите запознанства, свързани с вашата инициатива, ще се окажат доста успешни. На всички Скорпиончета весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

Стрелец – В края на декември ще бъдете много щастливи хора. Тази седмица може да е преход към нов, по-благоприятен жизнен цикъл за вас. Използвайте благоприятното време за свои цели. Не смесвайте работата и приятелството и избягвайте неприятните хора. Не се доверявайте сляпо на мненията на другите, дори и да са във вашите очи някакви авторитети. През почивните дни прекарвайте повече време със семейството си. Може значително да успеете в любовта, защото звездите ще засилят очарованието ви. Някои ще предпочетат тайните любовни приключения. На всички Стрелци весели празници!

Благоприятни дни –25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни – 27, 28

Козирог – Можете най-накрая да си отдъхнете с облекчение. Слънцето е във вашия знак и ще излива благословията си върху вас ще ви подпомага в начинанията ви. Ще се радвате на добър жизнен тонус и емоционална стабилност. Време е за самореализация, проявление на вашите таланти и организационни умения. Приятелските отношения с противоположния пол през тази седмица могат да се превърнат в романтични. Освен общите интереси, ще ви обедини сексуалното привличане един към друг. Съдейки по местоположението на планетите, отношенията, започнали през следващите дни ще бъдат много успешни. На всички Козирози весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 29, 30

Водолей – Това ще бъде многообещаваща седмица за вас! Очакват ви добри новини. Да, годишният цикъл завършва, поради което много представители на този знак ясно ще усетят упадък на силите. Вашата вътрешна раздразнителност се увеличава и при най-малкия повод. Негативните тенденции могат да се увеличат. Въпреки това, тази седмица можете да действате динамично, да решавате някои проблеми, да завършвате някои стари неща. Пред вас ще започнат да се откриват добри възможности една по една. Препоръчително е да обръщате повече внимание на собственото си здраве. Основната задача тази седмица ще бъде да укрепите личните отношения. На всички Водолеи весели празници!

Благоприятни дни –29, 30

Неблагоприятни дни – 25, 26

Риби – За повечето от вас идва положителен период. Като цяло това време е много добро и дава отлични възможности за постигане на значителен успех, особено от творческа гледна точка. Успешно решаване на належащите въпроси. Инвестиционните въпроси сега могат да почакат. Не бързайте да плувате срещу течението. Обмисляйте всяко малко нещо. Ще трябва да си възвърнете равновесието, така че да можете да плувате в спокойни води. Тази седмица ще донесе стабилност на интимните ви отношения. В личните отношения се опитвайте да избягвате всякакви упреци. За свободните представители на знака се увеличава възможността за романтично запознанство. На всички Риби весели празници!

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 27, 28

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе