Кубрат Пулев за живота и кариерата

Кубрат Пулев даде интервю, което бе публикувано на страницата Pulev Sport, в което говори за плановете за кариерата си, спомените за баща си, както и какво иска да му се случи в живота.

„В тежката категория са друг тип хора. Те са много тежки. Малко станах като Божинов – тежките са много тежки“, пошегува се Кобрата.

YouTube

„При мен не е просто славата. Още преди да се родя е бил такъв проектът на баща ми. Само докато ми покажеха нещо и го правех. Още от тогава съм свикнал да бъда по-различен, да имам по-специално внимание. Баща ми казваше, че ще станем големи шампиони. Няма невъзможни неща. Това не е просто клише“, коментира Пулев.

„Славата е също и голям проблем. Един нормален човек не може да разбере какво има. Аз съм като в затвор, не съм свободен човек. Един нормален човек не може да осъзнае какво има, каква сила – цялата свобода на света“, продължи професионалният ни боксьор.

Пулев разказа за подписания наскоро престижен договор с промоутъра Топ Ранк“, който е ръководен от легендата Боб Аръм: „Договорът ми в САЩ е голям успех. Не става въпрос за пари, а за възможности. Аз съм дете на България. Трябва да работя много. Имахме контакти от преди 2-3 години. Представиха ме и личеше уважението. Имаше голяма боксова гала, имаше пресконференция. Ще отида в Америка, ще тренирам там. Дали ще заживея там – едва ли, защото България ми липсва. В САЩ хората са луди по бокса, те са ненормални по бокса.“

Попитан за големите имена в тежка категория и кой предпочита, Кубрат Пулев отговори: „Ако мога да избирам може би Тайсън Фюри, Уайлдър също, може би Джошуа също. Аз съм такъв човек. Това ме държи истински жив. Обичам да влизам в битки.“

„Готов съм за мач с Джошуа. Нямам колебания, а тогава ще бъда още по-готов. Тези контузии, които се случиха – много хора не вярваха, дори мои близки не вярваха. Хванах от къде идват тези контузии. Това съмнение идва от нашата психология като народ. Че ние като цяло не вярваме на нищо.

КУБРАТ ПУЛЕВ ЗА ЖИВОТА, КАРИЕРАТА И СПОМЕНИТЕ ЗА БАЩА СИКубрат Пулев даде интервю, в което говори за плановете за…

Публикувахте от PULEV SPORT в Неделя, 30 декември 2018 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе