Спортният педагог Здравко Душков подари книга с автограф на Областния управител

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен се срещна днес със спортния педагог, общественик, спортен журналист и инициатор на спортни прояви Здравко Душков.

Г-н Душков подари на Областния управител своя юбилеен сборник от статии, пътеписи и интервюта, озаглавен „Отблизо и далеч“. Книгата е издадена по повод 70-годишнината на Здравко Душков, в нея той споделя с читателите своите впечатления от събития, в които е участвал и организирал, от места, които е посетил и хора, с които се е срещнал, включени са и статии, публикувани в различни медии заедно с допълнения от автора за това, което се е случило след публикуването им.

YouTube

Книгата бе подарена на г-н Хюсмен с автограф: „“На областния управител Гюнай Хюсмен с благодарност за това, което прави във всички посоки за добро на хората“.

Областният управител благодари за оценката и поздрави г-н Душков за неуморната му активна дейност в ангажиране с интереси и полезни занимания най-вече на младите хора от региона и му пожела още дълги години да реализира със същия хъс идеите си.

Душков покани Областния управител на официалното представяне на книгата, което ще се състои на 11 януари от 17,30 ч. в Художествената галерия „Проф. Илия Петров“ в Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе