Дневен хороскоп за 9 януари

Овен

Настроени сте романтично и затова лесно можете да завържете познанства с другия пол. Отношенията с членовете на семейството и родителите са нормални.

YouTube

Впрочем, не би било лошо да навестите престарели роднини. Добро време за развлекателни разходки и екскурзии.

Любовта към развлеченията и хазарта може да ви въвлече в дългове.

Телец

Днес животът ви изглежда като непрекъсната поредица от любовни приключения. Може да действате без да се замисляте за последиците. За щастие, болшинството от вас притежават разсъдителност, за да не изпадат в крайност и да не станат предмет на упреци от страна на роднините.

Преизпълнени с енергия, днес сте склонни към изненади от всякакъв род, авантюри и хазарт. Дори може да ви провърви.

Близнаци

В душата ви съществува такава хармония и любов, че считате за възможно спокойно да плувате по течението на времето. Макар че цените комфорта, може да не изпитвате угризения на съвестта, че жилището ви често пъти е далеч от реда.

Днес сте склонни да безделничите. Мнозина от вас очакват да ги глезят и да се съгласяват с капризите им.

Рак

Днес сте настроени войнствено по отношение на съперниците си и може да бъдете безжалостни. При разстроените си чувства може да бъдете придирчиви, свадливи и подозрителни.

Възможно е денят да не ви донесе нужната почивка и да се почувствате уморени и раздразнителни.

Лъв

Не си струва да ви ревнуват, ако започнете да флиртувате с някой приятел или приятелка – по този начин вие изразявате желанието си да сте любими и обожавани.

Днес ви е присъщо прекрасното качество да намирате общ език с всички и сте приятел с мъже и жени.

Денят ви е наистина щастлив. Всичко върви като по вода.

Дева

Новите контакти и запознанствата, на които е богат този ден, може да се отразят по най-неблагоприятен начин върху личния ви живот. Бъдете по-меки и тактични и ви отговарят с любов и разбиране.

В противен случай може да срещнете достоен и доста твърд отпор.

Възможни са благоприятни условия за занимания с любимото ви хоби, а също и за пълноценен отдих от всякакъв род.

Везни

Любимият човек ви помага да възстановите загубената си енергия. Не отлагайте решаването на назрелите семейни проблеми за по-нататък. Денят е много благоприятен за годеж, сделки, сключване на договори и за творчески командировки.

Намерете златната среда, уравновесявайки желанието с възможностите.

Скорпион

Ако нещо стане не както го искате, то всичките кипящи страсти, таящи се в душата ви, могат да излязат навън и да създадат беди. Днес е невъзможно на домашните ви да ви убедят в противното, тъй като вие живеете според своите правила и се вслушвате само в себе си.

Вродената подвижност, живият и проницателен ум може да ви направят център на вниманието в работата.

Най-вероятно този ден ви помага да разрешите голям материален проблем.

Стрелец

Може да изпитвате невероятна енергия и целеустременост в периода на ухажването и набелязали си веднъж целта, няма да отстъпите от нея. Стройте планове за близкото бъдеще.

Успешно е започването на нови дела и въплътяването на идеи в реалност. Съдбата ви се усмихва в най-неочаквания момент и това вещае изпълнението на отдавнашни, вече почти забравени желания.

Козирог

Този ден ви готви изненади, вероятно е да срещнете този, който да предизвика в уравновесените от вас размътняване на разума, а в сърцето да избухне любовта.

Могат да се появят нови познати. Би било добре да се върнете в местата, свързани с началото на вашето познанство, поразходете се по същите улички, послушайте същата музика.

Водолей

Влюбените са обединени от общността на възгледите, общото влечение към абстрактните идеали, утвърждаването на човечността и доброто. Днес сте пълни с енергия, закачливост, оригинални идеи и състезателност.

Можете да стане център на вниманието във всяка компания.

Риби

Самотниците може да срещнат човек, с когото са били някога познати. Отново започналите отношения може да се окажат здрави и да разкрасят живота ви.

Очакват ви задкулисни атаки на враговете и може да станете жертва на скандал и клевета.

В семейния ви живот и във връзките ви с приятели и с вашите деца може да се появят изпитания и трудности.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе