„България Ер“ удължава промоционалната си кампания „Небе от любов“

Поради големия интерес и неспиращите запитвания националният превозвач „България Ер“ удължава промоционалната си кампания „Небе от любов“, която инициира по повод деня на влюбените.

До 15 февруари включително всеки, който закупи самолетен билет по една от всички директни дестинации на авиокомпанията, може да резервира втори билет за същия полет с от 30 до 50% отстъпка.

YouTube

Сред линиите, по които намаленията са най-големи за втори двупосочен билет, са Виена, Милано, Москва, Франкфурт, Мадрид и Берлин. Повече подробности за промокампанията и условията й може да откриете на уебсайта на „България Ер“.

Междувременно, като допълнителен комплимент за пасажерите си, „България Ер“ подготви и специални разписания до някои дестинации, за да може всеки, който пожелае да отпразнува 14 февруари в някои от най-романтичните европейски градове, без да се налага да си взима много отпуск от работните ангажименти. Националният превозвач предлага полети от София Прага, Виена и Амстердам на 14 февруари, с връщане на 17 февруари (неделя). За по-кратък Свети Валентин уикенд авиокомпанията удобни възможности за полети до Франкфурт, Берлин, Рим, Милано на 15 февруари (петък), с връщане на 17 февруари.

За повече информация относно полетите и за резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на тел. +359 2 402 0400 и e-mail: [email protected]. Билети могат да бъдат резервирани и в офис на авиокомпанията, както и през агентската мрежа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе