Дневен хороскоп за 12 февруари

Овен

Не пропускайте срещите свързани с постигането на поставените нови цели. За да достигнете до осъществяване на намеренията си, следва да избягвате конфликтите, които са вредни. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна. Ще имате успех при провеждане на преговори, при осъществяването на лични цели и в разговорите с влиятелни хора. Или вие имате твърде големи изисквания, или сте твърде безотговорни към хората, с които работите.

YouTube

Телец

Умеете да предвиждате събитията, но не се оставяйте на случайността, а разчитайте повече на себе си и по-малко на хора, в чиято лоялност се съмнявате. Характерни са засилена нервност поради ограничаване на възможностите ви от страната на хора владеещи положението. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Доколко ще съумеете да ги преодолеете, е въпрос, зависещ предимно от ситуацията. Не прекалявайте със срещите и запознанствата, защото сте готови в един момент да спорите и да се заяждате.

Близнаци

Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Очакват ви интересни запознанства, които ще ви донесат полза в деловите отношения и днес и през следващите месеци. Успехът съпътства хората на науката. Когато ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате.

Рак

Общувате с напрежение и не преценявате думите си. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. При осъществяване на деловите ви цели са задължителни. Отстоявайки позициите си в деловата сфера, при провеждане на преговори в обществените среди или осъществявайки целите си чрез пътуване, Раци ще се радват на добри постижения. Завършете започнатите задачи на работното си място и не се стремете към нов професионален връх.

Лъв

Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Добри отзиви получавате за своя идея и това допълнително ви мотивира. Инстинктът ви за самосъхранение на моменти обаче изобщо не работи. Поставили сте си цели, чието изпълнение ще ви отнеме повече време и нерви, но няма да се откажете. За вас това предразполага към благоприятни условия за осъществяване на контакти, за в сферата на деловите или личните ви намерения. Не е изключено постъпките ви да предизвикат желаната реакция на доволство у околните.

Дева

От значение за колегите ви е да докажете, че сте коректни.Ще издигнете авторите си и ще изпитате очакваното удовлетворение. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Преценете докъде се простират възможностите ви. В това направление следва да насочите усилията си и да действате с повишена активност. Един добър ден за финансови дела и за бизнес.

Везни

Настроението ви е оптимистично и сте склонни да използвате цялото си въображение в организацията на някакво развлечение. Няма да се наложи, защото най-вероятно ще ви посетят неканени гости. С тяхна помощ не само ще се забавлявате, но направо няма да усетите как лети времето. Това ще създаде някой нови възможности и удобство у вас, но в никакъв случай не бива да променя плановете ви. Следвайте убежденията си, а не чуждите аргументи. Навлизате в период на голяма активност, през който ще подемате инициативи. И, за да бъде пълна радостта ви, след обед приятелите ще ви спретнат мила изненада.

Скорпион

Дошло е време за благоприятно развитие на едно начинание, което е погълнало много от енергията ви напоследък. Предпазвайте се от сериозни пропуски на работното място, ако решите да рискувате. Периодът е наситен с изненади и неочаквани остри завои по житейския ви път. Състоянието ви се дължи на очаквано съобщение, което ще означава много за вас. Скорпионите, които ще насочат вниманието и усилията си към разрешаването на актуални проблеми ще успеят своевременно да разгърнат потенциала си, което обрича начинанието на успех.

Стрелец

Излишната ви увереност може само да ви навреди. Промяна в настроението и в поведението ви е повод ваши конкуренти да ви вредят. Интригантите не спят. Дава ви се възможност за добри печалби от бизнес, свързан с интелектуален труд, реклама или търговия.За целта е важно да поддържате добри взаимоотношения с колегите и хората около вас. Възможни са грешки и недоразумения и конфликти с вашите колеги заради практически неуредици, които са причината да отстъпите от принципите си. За съжаление следобед ви очакват разочарования.

Козирог

За преобладаващата част от Козирозите вторник ще е напрегната при изпълнение на професионалните задачи и задълженията в бизнеса, но това едва ли ще попречи за успеха в делата ви. Днес не се очертават проблеми при реализацията на деловите или личните задачи. В сферата, която ви вълнува все по-осезателно ще налагате името си и ще печелите партньорства. Повишена емоционалност и успешна реализация на лични цели определят деня за вас. Приемете предложената помощ.

Водолей

Може да отделите време за хората от приятелското си обкръжение и от групите, в които участвате или членувате. Възникне ли сблъсък на интереси, ще последват словесни нападки, които бързо ще се превърнат в скандал. Ще установите, че постиженията ви съвсем не са за пренебрегване и, ако никой друг не се сети да го направи, то създайте си някакво освежаващо развлечение. Пригответе се за неприятности, свързани с вашите обществени контакти. Мнозина от зодията дълго и задълбочено ще обмислят възникналата ситуация, преценявайки успешните бъдещи реални възможности.

Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Надеждни контакти, хубави възможности за реализиране на делови цели и чудесни постижения в материален план. За преобладаващата част от Рибите днешния ден се оказва доста труден, или сега не са в състояние да се стабилизират. По тази причина мнозина предпочитат да пътуват до някъде или да са в движение за да постигнат известно вътрешно равновесие. Не бива да забравяте да се обадите на приятелите си. Като цяло за мнозина от Риби днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе