Дневен хороскоп за 15 февруари

Овен

Не действайте импулсивно и под влияние на емоциите си, не правете резки движения. Възможностите са безкрайни, само прескочете собствените си ограничаващи убеждения. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Малко разсеяни и умислени ще сте днес, така че не се занимавайте с неща, изискващи голяма прецизност и съсредоточеност. Емоцията е повече от позволеното и ви вреди.

YouTube

Телец

Не драматизирайте излишно, хората понякога просто са заети. Партньорите ви ще споделят опит или просто ще искат да си побъбрят, а това ще се окаже много полезно за вас. Ако сте напрегнати рискувате да разберат погрешно думите ви и това да стане причина за обтягане на отношения. Не е време за професионални изяви. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого.

Близнаци

Нещата ще изглеждат по съвсем различен начин от вчера. Посветете деня на партньорските си взаимоотношения – както на личните връзки, така и на бизнессъдружията, в които участвате. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Запазете за себе си тревожните мисли, ако не вие, близките ви се нуждаят от защита и спокойствие. Не обсебвайте хората.

Рак

Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви отговорности. Не пренебрегвате и необходимостта от целенасочени действия за достигане до консенсусни споразумения. Мечтата ви да направите нещо за себе си ще се реализира. Лесни за осъществяване може да се окажат някои от ангажиментите ви във финансовата сфера, както и по отношение на предварително уговорени срещи. Един добър ден за финансови дела и за бизнес.

Лъв

Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Не се дразнете, че губите контрол, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за последствията. Мнозина от вас имат сполучлива идея, но е необходима значителна подкрепа за осъществяването ѝ. Настроението ви е променливо и сте склонни да стигате до крайности.

Дева

Днес може да поставите крайъгълния камък на Вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ще забравите за всички свои проблеми, предстоят ви интересни занимания, които ще помните за дълго. Все пак не се изкушавайте прекалено пред красиво подредената маса. По предложение на близък приятел е много вероятно да решите да си организирате някакво културно мероприятие. Ако развивате собствен бизнес, трябва да сте още по-предпазливи.

Везни

В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Тазивечер бъдете внимателни с близките си, защото може да създадете напрежение. Мнозина от зодията дълго и задълбочено ще обмислят възникналата ситуация, преценявайки успешните бъдещи реални възможности. Този стил ще ви разкрие чудесни възможности за реализация, които ще ви влезнат в употреба. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Скорпион

Отделете време за любимите си хора и децата, за хобито си и за почивка. В петък се занимавайте със семейните си дела и с хората в дома си, спортувайте, отдайте се на творчество и на качествена почивка. Промяна на обстановката ще ви се отрази чудесно, затова споделете тази идея с хората, които ви заобикалят. Събитията ще са динамични и почти през целия ден ще се намирате „на гребена на вълната“.Избягвайте рисковите решения и не прекалявайте с чувството си за хумор.Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на част от околните. Постарайте се да присъствате на повече места, свързани с интересите ви и най-вече на тези, където участието ви е фиксирано.

Стрелец

Може би прекалено много форсирате събитията. Проблемите са по-скоро лични и поддържат негативно настроение у мнозина. Това са само част от причините, заради които сте длъжни да сте добронамерени и отговорни, но вярвам, няма да ви затрудни. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Околните сигурно да ви изглеждат твърде уверени в действията и намеренията си, но ако наблюдавате по-внимателно ще забележите сериозни разногласия.

Козирог

Този ден не е от най-спокойните. Вечерта е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Умело осъществявате намеренията си и успявате да се вместите в планирания от самите вас график. Не се претоварвайте и не прекалявайте с нищо. Интересна случка ще ви накара да видите някой от приятелите си в необичайна светлина.

Водолей

Правилното решение е да наблегнете на укрепването на взривоопасната се емоционалност. Опитайте да се отърсите от нещата, които ви подтискат. В ситуации като днешната, определено може са каже, че Водолеите се намират на границата на успеха и неуспеха, но в екстрения участък на единия и другия. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Избягвайте нови запознанства.

Риби

Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. И днес съдбата е благосклонна към вас. Игнорирайте всяко външно влияние в личния ви живот, но вежливо, без да проявявате грубост. Чудесен ден, през който представителите на знака ще осъществят много запланувани контакти с хора от деловите среди от лично естество, за да реализират някои свои цели и задачи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе