Филип Киркоров с турне в България

Филип Киркоров идва в Русе с мега продукцията си „New Project „Я+R“ на 17 юни.

Поп кралят на руската поп музика ще представи новото си шоу премиерно в 5 български града през юни, съобщават организаторите на събитието.

YouTube

Концертът му ще се състои на 17 юни в Арена „Монбат“ от 20:00 часа. Билетите за шоуто са на цени от 40 до 120 лева

В новата си програма звездата от български произход кани зрителите в пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите “Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам”. Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.

В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип. Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радио класации, като “Цвет настроения синий” , “Ибица”и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.

„New Project „Я+R“ второе Я”

08.06. 2019 СОФИЯ НДК зала 1

10.06. 2019 ПЛОВДИВ Зала “Колодрум”

12.06. 2019 БУРГАС Летен Театър

14.06. 2019 ВАРНА Летен Театър

17.06. 2019 РУСЕ Арена “Монбат”

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе