Четворното убийство е извършено още в петък

25-годишният Георги е споделил пред разследващите органи, че е убил родителите си, брат си и баба си още в петък вечерта.

Това заяви в предаването „Тази сутрин” градският прокурор на София Емилия Русинова, предава bTV.

YouTube

Тя допълни, че все още се очакват съдебно-медицинските експертизи, които ще установят с точност часа на смъртта.

„Когато полицаи и представители на военните отиват до къщата, вратата не е била заключена, Георги се е появил, бил е видимо зле, в ръката си е държал филия със сирене. При влизане, полицаите са го попитали къде са неговите родители, той е отговорил, че са заминали в събота на погребение в Пловдив. Веднага е направена връзка с роднини, които са заявили, че нямат близки в Пловдив”, посочи Русинова.

Градският прокурор на София допълни, че униформените са намерили личните карти на жертвите на маса в къщата, преди да разберат за трагичния инцидент. Тя допълни, че Георги не е бил спокоен, поведението му е било странно, докато ги е развеждал из къщата, когато служителите на реда са забелязали следи от кръв.

Телата на майка му, брат му и баба му са били намерени под легла, а отгоре са били нахвърляни възглавници и одеяла. Трупът на бащата е бил скрит под стълбището на къщата, покрит с килим.

„Все още не сме наясно с мотивите, не изключваме нито една от версиите, проверява се психичното състояние на Георги, защото има налични данни, че той е имал проблеми и е посещавал психиатър. Когато е бил арестуван е говорил за МИ-6 и психотропни оръжия”, посочи Русинова.

Години наред семейството се бори за живота и здравето на Георги, става ясно от публикациите на майка му в социалните мрежи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе