7 причини да си купите воден филтър

На пръв поглед водата е нещо обикновено, нещо стандартно, нещо което е достъпно за всички нас. Едва ли се замисляме за това какви усилия е коствало тя да бъде толкова достъпна, да бъдат изградени всякакви водопреносни системи и прочие.

Днес просто пускаме кранчето и тя потича. Но задаваме ли си въпроса какво пием? Какво излиза от чешмата? Качествена ли е тя?

YouTube

Един начин да решим проблема с некачествения продукт, който консумираме от чешмата е да си закупим филтрираща система. Съществуват не един или два начина за водно пречистване, но един от най-качествените и естествени начини е пречистването чрез т.н. обратна осмоза.

Ако не сте сигурни дали подобна инвестиция би си заслужавала, ние ви даваме 7 причини да си закупите филтър за вода с обратна осмоза.

1. Филтрираната вода ви спестява пари

Ако пиете чешмяна вода, то плащате със здравето си, а ако пиете бутилирана такава, то заплащате материалите за изработването на бутилката и транспортирането ѝ.

Филтриращите системи, от друга страна, са инвестиция, която ще се изплати във времето, тъй като няма да ви се налага да си купувате нищо друго и ще може да се наслаждавате на чиста и филтрирана течност от комфорта на вашия дом или офис.

2. Никакви токсини

Чешмяната вода може да съдържа до 2100 различни вида токсини, докато в пречистената няма такива. Особено тази, пречистена с обратна осмоза, изхвърля напълно всички вредни и излишни токсини, тъй като фината мембрана на тези филтриращи системи пречиства течността на молекулярно ниво и по този начин молекулите на токсините не могат да преминат през филтъра.

3. Изглеждате по-добре

Чистата вода ревитализира кожата ви, придава на косата повече блясък и заздравява ноктите. Цялата магия се случва благодарение на това, че хлорът се пречиства напълно от филтриращите системи с обратна осмоза. Пречистената течност съдържа само свойства, които подобряват здравословното ви състояние и помагат на организма да функционира правилно.

4. По-малко главоболия

Нашият мозък е съставен предимно от H2O. Не е трудно да си представим какво ще се случи, ако пием такава, която е пречистена от вредните токсини.

Пречистената с филтър вода ще се отрази изключително благоприятно на нашия мозък, намалявайки преумората, главоболието и натоварването, в същото време повишавайки концентрацията, продуктивността и цялостното благосъстояние.

5. Храната става по-вкусна

Това се случва, тъй като естественият вкус на храната се запазва. Ако готвите с пречистена течност или просто я консумирате по време на ядене, храната ще бъде много по-вкусна, по-хранителна и по-приятна от обикновеното.

6. Осигурявате си спокойствие

Повечето филтриращи системи предоставят и гаранция при закупуване, а германският производител на филтри за вода с обратна осмоза BestWater предлага 30-годишна ексклузивна гаранция към своите филтърни системи, като по този начин ви осигурява спокойствие и безгрижност относно качеството на водата, която ще пиете в следващите 30 години.

7. Децата ви ще бъдат по-здрави

Когато са все още в крехка възраст, децата се нуждаят от качествени продукти за консумация. Осигурявайки им пречистена вода, вие им подарявате щастливо и безгрижно детство, здраве и перспективно бъдеще, в което няма да се налага да се борят с коварни болести, които ще ги спъват и ще им пречат в живота. Ако не за друго, трябва да помислим за бъдещето на децата ни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе