Десет години затвор за българин убил жена си в Германия

Осъдиха на 10 години затвор 32-годишния българин Галин М. за непредумишлено убийство на съпругата си Дочка в Германия.

В продължение на десет дни трупът на Дочка бил изоставен край отбивка на магистралата в Хьовер (югоизточно от Хановер), предава немското издание „Билд“, цитирано от 24 часа.

YouTube

Съдът прецени, че има достатъчно доказателства, че българинът е убил съпругата си. Това се случило през в жилището им през май 2018 година по време на спор между двамата. Мъжът разбрал, че съпругата му и майка на двете им деца има любовна афера с неговия шеф. Дочка дори избягала 2 дни преди инцидента с него.

След като Галин убил Дочка, той закарал тялото й край магистрала А7. Едва 10 дни по-късно гражданин попаднал на трупа на Дочка, който бил скрит в храст край аутобана.

По време на делото Галин отрече да е извършил престъплението. „Тя дори не се прибра вкъщи след работа“, твърди 32-годишният българин. Но съседи на семейството разказват, че са чули караницата между двамата.

Освен това от полицията открили данни от охранителни камери, които потвърждават, че Галин е забелязан близо до мястото, където е открит трупът на Дочка, в деня на инцидента.

По време на разследването не е станало ясно как е била убита българката.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе