Областният управител зарадва 2 000 дами с цветя за празника

 
2000 дами от седемте общини на Разградска област получиха днес подарък от Областния управител Гюнай Хюсмен. Част от тях Областният управител връчи лично, а останалите бяха раздадени от служители на Областна администрация, представители на местната власт по населени места и приятели на г-н Хюсмен.

В областния град над 300 саксии с иглики, придружени с картичка за празника, бяха раздавани пред сградата на КНСБ и близките административни офиси и търговски обекти.

YouTube

Г-н Хюсмен заедно със заместник областния управител Евгени Драганов и директора на дирекция в Областна администрация-Разград Орхан Бедиханов бяха гости на празничното тържество в Дома за стари хора в Разград, където бяха предоставени общо 80 саксии с иглики за домуващите и за дамите от персонала. В поздравлението си към присъстващите Областният управител отбеляза съвпадението с подаръците от кмета д-р Валентин Василев, който също бе гост на тържеството, като знак за единомислие в името на по-добрия живот на хората от региона.

Г-н Хюсмен лично достави 40 саксии с иглики в пенсионерския клуб в Завет, които да бъдат раздадени на тържеството на възрастните дами, а в Севар лично раздаде красивите цветя на над 50 дами. В пенсионерски клуб „Лудогорие“ в Кубрат поздрави от г-н Хюсмен на празнуващите предаде Орхан Бедиханов.

Областният управител бе гост и на тържество в Исперих, цвете поднесе и на всяка от служителките в Областна администрация.

Това е скромен жест към по-добрата половина от човечеството, красивите дами от Лудогорието, които празнуват на този слънчев ден – коментира г-н Хюсмен. Цветето иглика е избрано, тъй като е сред най-красивите пролетни цветя, символ на възраждащата се природа, на любовта, младостта и женското начало.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе