Проведе се отчетно събрание на Общинската организация на хора с увреждания

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев бе гост на Годишно отчетно събрание на Общинската организация на Съюза на инвалидите в Разград по покана на председателя Иванка Петкова.

В началото на събранието хората с увреждания уважиха своите членове – юбиляри, на които честитиха. Поднесени им бяха цветя и подаръци.

Бъдете активни, здрави, ние ще продължаваме да се отнасяме отговорно към вас и събитията ви, каза в поздрава си към участниците кметът д-р Василев. Това, че правите този отчет, означава, че имате богата дейност и Община Разград ще продължава да съдейства според възможностите си, за да реализирате своите начинания, допълни той.

Участниците изявиха интерес и към различни въпроси, свързани с дейностите, които се случват в общината. Изказаха недоволство от вандалските прояви, които се извършват в ЖК „Орел“ още преди да бъде завършен проектът за благоустрояване на зелените площи.

Интересуваха се от инфраструктурни подобрения. Кметът им обясни, че в момента стартира изпълнение на обществена поръчка „Ремонт на улици в населените места в община Разград“, която обхваща всичките 21 населени места, а в града продължава подмяната на уличното осветление с ново LED осветление.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе