Отпразнуваха рожденния ден на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев, председателят на Общински съвет Надежда Радославова и заместник-кметът Ердинч Хасанов бяха гости на 7-мия рожден ден на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“. Директорът на социалната услуга Елена Първанова представи дейностите и ежедневната работа с потребителите. На празника имаше торта и много подаръци.

YouTube

Градоначалникът отправи своя поздрав за рождения ден към екипа на Центъра и потребителите, като пожела на директора и служителите да са все така отдадени в работата си и да оказват подкрепа на хората в неравностойно положение.

Г-жа Първанова благодари на Община Разград за подкрепата, която оказва на Център „Подай ръка“, за да може да се грижат пълноценно за своите потребители.

Поздрави към домакините отправиха и областният управител Гюнай Хюсмен, Надежда Радославова – председател на ОбС, както и ресорният зам.-кмет Ердинч Хасанов. Други гости на събитието бяха заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов, началникът на отдел „Социални дейности“ Росица Бончева, директори на социални институции. Музикални поздрави към празнуващите поднесоха потребители от Дома за възрастни хора с деменция и от Комплекс за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания с. Просторно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе