Дневен хороскоп за 9 април

Овен

В любовта си сте страстни и безпричинно ревниви. За вас днес източникът за най-големите трудности е родния дом. Угнетяват ви домашните задължения и дори самите стени.

YouTube

Няма да намерите по-добро време от днес за пътешествия. Не си струва много да пръскате парите си.

Телец

Постарайте се да прекарате много време с любимия си човек, което се отразява благотворно и на двамата, тъй като се зареждате с любов и енергия. Чувствате взаимно разбиране с близки хора и колегите.

Настъпва благоприятен период за пътувания, командировки и срещи. Достатъчно успешно време за делови операции, макар че не трябва да очаквате значителни финансови приходи.

В резултат на пътуванията Телците могат да подобрят финансовото си положение.

Близнаци

Ако съумеете да запазите оптимистичен възглед към живота, то много от проблемите в любовта и особено породените от мнителността, изчезват.

Животът ви в значителна степен зависи от външните обстоятелства и околните хора. Вие сте подвижни, обичате скоростните автомобили и спортните състезания.

Много Близнаци днес се оказват победители. Бъдете предпазливи по паричните въпроси и вашето състояние постепенно расте.

Рак

Отношения ви с любимия човек получават по-голяма дълбочина и стават сериозни. В течение на целия ден се постарайте повече да се занимавате с децата.

Сега за вас е по-просто да намерите с тях общ език, отколкото през друго време, особено ако сте учител или работите в някакво детско учреждение. Може да сте в добра физическа форма и оттук и желанието да спортувате или просто да се заемете физически труд.

Същеструва вероятността да получите наследство по мъжка линия.

Лъв

Успехът в любовта следва след неуспехите, а изненадите са повече, отколкото очаквате. Близките могат да не разбират вашите постъпки, но това ви е безразлично.

Вие въпреки всичко осъществявате плановете си. Желанието ви да пътешествате, да променяте местожителството си, обкръжението и жаждата за промени навсякъде, също и в бизнеса, води до това, че ви е трудно да водите умерен живот.

Дева

Напълно вероятни са грижи, свързани с благоустройството на дома, подобряването на бита и грижи за старите родители и за децата.

Благоприятен ден за спокойна почивка, лечение или профилактични процедури. Материалното положение на много Деви може да бъде нестабилно по най-различни причини.

Девите могат да проявят интерес или да почувстват привързаност към хора, имащи лоша репутация.

Везни

Не се старайте да поразите околните и да блеснете в светското общество. Днес се ценят простотата и искреността. От вас се очаква инициатива и участие. Внимателно следете хода на събитията.

Не оставяйте всичко на самотек и не пренебрегвайте дреболиите. Денят е блоагоприятен за познаването на духовните ценности.

Препоръчва ви се посещението на църква. Очаква ви благополучие при условие, че проявявате благотворителност не заради лична облага.

Скорпион

Можете да набележите в общи черти плановете за бъдещия съвместен живот и да помислите за жилищния въпрос. Вашият оптимизъм и проницателност няма да престанат да удивяват близките ви.

Постарайте са да намерите сили и време, за да се отдалечите малко от работата си.

Посветете времето на себе си и своя любим. Голяма е вероятността да получите помощ от приятелите си.

Стрелец

Сърцето ви се преизпълва докрай с любов – не към някого конкретно, а просто затова, че през пролетта чувствате, че планетите са на ваша страна.

Възможно е възстановяване на отношенията в семейството.

Днес забравете за своите проблеми и нужди. Възрастните роднини очакват вашето внимание. Препоръчва ви се да проявите щедрост и да изпълните молбите.

Козирог

В резултат на събитията от този ден чувате най-важните признания и получавате приятни подаръци. Възможно е околните да покажат колко ви уважават и ценят.

Ден за срещи и контакти. Възможно е посещение от приятели и съвсем неочаквана изненада да ви дадат възможността весело да прекарате времето си.

Не бързайте да се съгласявате, ако случайни хора ви предложат участие в съвместен проект.

Водолей

Може да намерите благополучно решение на труден въпрос от личния си живот. Само тактичността и дипломатичността ви помагат да се справите с негативните събития от предишните дни.

Водолеите може да почувстват необходимост от общуване с родителите, бивши приятели или от посещението на паметни места.

Славата, добра или лоша, е с вас по-дълго отколкото парите, а те просто изтичат между пръстите ви като пясък.

Риби

Избягвайте изкушенията и всичко, което може да бъде повод за скандали и свади. Не се подчинявайте на чужда воля. Благодарение на своето търпение и такт може да си създадете база за семейното щастие.

Възможно е при много Риби днес да възникне стремеж към самообразование и преразглеждане на цялата ценностна система.

Благоприятни са разходките и малките пътешествия. Бъдете внимателни с документите и книжата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе