Заловиха мъж, откраднал лотарийни билети за над 80 000 лева

Полицията в Плевензадържа 25-годишен мъжза кражба на лотарийни билети.

На 17 януари 2019 година в 08:20 часа във Второ РУ – Плевен е получен сигнал за разбит офис на фирма в Плевен на улица „Гургулят“. Мястото незабавно е посетено от полицейски служители и е извършен оглед.

YouTube

Установено е, че в помещението е проникнато на 17 януари за времето от 00:58 часа до 08:20 часа чрез разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот – срязване на метална решетка и използване на неустановено техническо средство. По информация на собственика са откраднати билети на „Националната лотария“ на обща стойност от 81 607 лева.

Билетите били за различни игри. Служителите на реда са изяснили, че от тях има спечелени талони и по част от тях са получени и изплатени печалби.

Всички вещи са иззети и материалите са докладвани на наблюдаващия прокурор. Установен е извършителят на престъплението – 25-годишен от Плевен.

Той е привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно производство.  На 9 април 2019 година в 15:00 часа с постановление на прокурор в РП – Плевен е  задържан за срок до 72 часа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе