Днес откриха панорамата на средното образование

Заместник областният управител на област Разград Евгени Драганов приветства участниците в традиционната Панорама на средното образование, която бе открита днес във фоайето на Общинския културен център в Разград.

Г-н Драганов пожела на младите хора, които сега определят посоката на професионалното си развитие, да направят правилния за себе си избор, така че да се чувстват доволни от реализацията си. Заместник областният управител отбеляза със задоволство ангажимента на бизнеса към професионалното образование в Лудогорието. 

Панорамата на средното образование се организира от Регионалнто управление на образованието и община Разград със съдействието на Сдружение „Местен бизнес Разград“ и ЦПЛР ЦУТНТ-Разград. Целта на иницrативата е да се представят профилите, специалностите и професиите, по които ще се осъществи прием след 7 клас за учебната 2019/2020 г. Панорамата продължава и утре, щандовете на средните училищата от цялата Разградска област могат да бъдат видeни от ученици от основните училища и утре, 16 април, от 10,00 до 18,00 ч.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе