Кметът награди победителите в дартс и скок от място „Спортни игри – Разград 2019“

Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев връчи наградите на победителите в спортните игри на два вида спорт – дартс и скок от място, част от „Спортни игри – Разград 2019“, организирани от Общинския клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт в Разград, с председател Здравко Душков, с партньорство на Областен информационен център и комисията по спорта към ОС на КНСБ, СКТМ „Лудогорец“ и ШК „Абритус“, Община Разград.

През тази година над 150 участници се състезаваха в 6 вида спорт тенис на маса, шахмат, волейбол, футбол за мъже,  дартс и скок от място за мъже и жени, като някои според регламента се включиха в повече от един спорт. Участват служители на фирми и привърженици на спортни клубове. Днес бяха състезанията по футбол, дартс и скок от място мъже и жени. Участниците получиха от кмета д-р Василев сувенирни чаши с емблемата на състезанието, а първенците – медали. Отборите получиха топки, а колективите купи. Наградният фонд е сформиран от средства от Община Разград и от такса за участие.

Ето и комплексното класиране: 1. „Амилум България“ЕАД-35 т., 2. „ИНОКС“ ЕООД, 3.“Водоснабдяване –Дунав“ЕООД, 4.КП на ЦСКА –Разград, 5.“ Каримекс“ ЕООД 6.„Електроресурс“ ЕООД.

Ето и победителите в отделните спортове: „ИНОКС“ ЕООД по футбол, тенис на маса и шахмат, „Амилум България“ЕАД в скок от място, “Водоснабдяване –Дунав“ЕООД- дартс, мъже и жени, „Електроресурс“ ЕООД- волейбол. Носителите на златните медали в дартс са: Румен Коларов и Мирослава Дикова, в скок от място: Радослав Райчев и Йорданка Минкова. Най-полезните за отборите си получиха тениски с логото на проявата: Радослав Пламенов, Пламен Петков, Йордан Щерев, Ангел Димитров, Пламен Пенчев и др.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе